AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.03 // 23.1.2020

HIFK-hyökkääjän sopimusta jatkettiin

HIFK-hyökkääjän sopimusta jatkettiin

"Tuntuu hyvältä olla osana IFK:ta" (Kuva: Juha Tamminen)

HIFK on jatkanut hyökkääjä Kevin Larssonin sopimusta yhdellä vuodella. Larssonilla, 18, oli jo kauden 2020 kattava sopimus, joten nyt tehdyn sopimuksen myötä hän edustaa HIFK:ta myös kaudella 2021.

Larsson siirtyi HIFK:hon vuosi sitten KäPasta ja pelasi viime kaudella ensimmäiset ottelunsa Veikkausliigassa. Hän pelasi debyyttikaudellaan 18 ottelua ja oli neljä kertaa HIFK:n avauskokoonpanossa. Lisäksi Larssonilla on runsaasti kokemusta Suomen nuorisomaajoukkueista, joista hän viimeksi marraskuussa edusti alle 19-vuotiaiden maajoukkuetta EM-karsintaotteluissa.

– Tuntuu hyvältä olla osana IFK:ta, joten jatkan täällä mielelläni! Haluan kehittyä lisää ja tulla paremmaksi pelaajaksi ja tälle minulla on hyvä perusta, kun pääsin jo viime kaudella pelaamaan paljon. Tulevalla kaudella minulla on tavoitteena olla entistä osallisempi pelin sisällä, sekä tehdä enemmän maaleja ja pisteitä ja olla useammin mukana avauskokoonpanossa, Larsson sanoo HIFK:n sivuilla.

– Kevinin pidennetty sopimus on meille erittäin iloinen asia useastakin syystä. Monipuolisena ja eteenpäin pyrkivänä pelaajana hänen pelaajaprofiilinsa on sellainen, joita haluamme joukkueeseen. Lisäksi hänen tuloaan alemmalta sarjatasolta kummasteltiin, ja hän osoitti toiminnallaan, että arvolupauksemme on sisäistetty. Me emme valita, me ratkaisemme ja yritämme kehittyä. Larsson on noussut IFK:ssa nuorisomaajoukkueen vakiopelaajaksi, pelannut hyviä otteluita Veikkausliigassa ja herättänyt kiinnostusta ulkomaisissa seuroissa. Nyt on toivottavasti seuraavan vaiheen aika, kommentoi puolestaan urheilutoimenjohtaja Mika Lönnström.

Lisää uutisia