AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.03 // 21.1.2020

​Oliinyk jatkaa SJK:ssa - "Minulla on hyvä olla täällä"

​Oliinyk jatkaa SJK:ssa - "Minulla on hyvä olla täällä"

Kuva: SJK

SJK:n kauden 2019 paras maalintekijä Denys Oliinyk, on tehnyt seuran kanssa kaksivuotisen jatkosopimuksen. Sopimus allekirjoitettiin maanantaina ja Oliinyk liittyy SJK:n harjoitusryhmään välittömästi.

Oliinyk on 32-vuotias laitahyökkääjä, joka on pelannut urallaan Ukrainan maajoukkueessa sekä Ukrainan, Hollannin ja Saksan pääsarjoissa. Oliinyk liittyi SJK:n riveihin elokuussa 2018 ja oli kausilla 2018 ja 2019 SJK:n parhaita pelaajia murtautuen samalla koko Veikkausliigan eliittiin. Kaudella 2019 Oliinyk valittiin kaksi kertaa Veikkausliigan kuukauden joukkueeseen ja sarjakauden aikana hän onnistui maalinteossa yhteensä kahdeksan kertaa. Kauden 2019 päätteeksi, SJK:n kannattajaryhmä Klopit palkitsi Oliinykin kauden pelaajana.

- Meillä oli pitkät keskustelut SJK:n kanssa, sillä minulla oli muutamia muitakin vaihtoehtoja. Varsinkin kotona Ukrainassa. Mutta halusin tänne. Pidän tästä paikasta, arvostan seuraa kovasti ja minua arvostetaan täällä myös. Se on itselleni erittäin tärkeää. Minulla on siis hyvä olla täällä. Siksi minä halusin pelata SJK:ssa, kertoo Denys Oliinyk.

- Kaikki on nyt erinomaisesti ja odotan jo innolla ensimmäisiä harjoituksia. Haluan päästä näkemään kaikki kaverit ja uudet pelaajat harjoituksissa. Haluan myös päästä harjoittelemaan nopeasti, sillä en ole nyt hetkeen päässyt harjoittelemaan joukkueen kanssa. Olen seurannut koko ajan mitä täällä tapahtuu. Olen lukenut uutiset ja katsonut peliklippejä, joten olen aika hyvin kärryillä siitä, mitä täällä on tässä välissä tapahtunut, Oliinyk jatkaa.

Katseet Oliinyk on siirtänyt jo alkavaan kauteen ja menestyksennälkä on kova.

- Viime kausi oli meille kaikille iso pettymys ja haluan taistella europaikoista ja mitaleista SJK:n kanssa. Tulen antamaan kaikkeni kentällä sen tavoitteen eteen. Lupaan sen kannattajille. Tiedän, että hekin haluavat nähdä joukkueen taistelevan ja saavuttavan jotain. En pysty lupaamaan muuta, mutta ainakin aion taistella tämän seuran ja joukkuekaverieni puolesta.

Lähde: SJK:n tiedote
Lisää uutisia