FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.03 // 21.1.2020

KuPS:lle seuraava jatkosopimus - Joel Vartiainen jatkaa mestarijoukkueessa

KuPS:lle seuraava jatkosopimus - Joel Vartiainen jatkaa mestarijoukkueessa

Joel Vartiainen odottaa innolla kautta 2020.

Kuopion Palloseura on tehnyt seuraavan jatkosopimuksen. Nopea laitapelaaja Joel Vartiainen jatkaa kasvattajaseuransa riveissä myös sarjakaudella 2020.

Vartiainen debytoi KuPS-paidassa jo kaudella 2013 ja on pelannut yhteensä 38 Veikkausliigaottelua onnistuen kahdesti maalinteossa. 25-vuotias Vartiainen on pelannut urallaan myös yliopistojalkapalloa opiskellessaan kolmen vuoden ajan Yhdysvalloissa Floridassa.

Vartiainen harjoitteli kaudella 2019 Kuopion Palloseuran mukana ja pelasi kakkosessa farmiseura KuFun riveissä 10 sarjaottelua tehden neljä maalia. Hän on harjoitellut tänä talvena Arne Erlandsenin johtamassa KuPS-miehistössä saaden hyvän kuvan mestarijoukkueen nykytasosta.

- Hyvältä tuntuu jatkaa KuPS:ssa. Lähden jälleen haastamaan itselleni peliaikaa ja auttamaan joukkuetta sekä parantamaan omia esityksiäni. Joukkueen pelitapa sopii minulle hyvin ja treenit ovat kovia ja kehittäviä. KuPS on kaudella 2020 fyysinen, juoksuvoimaa omaava, kovatempoinen, suoraviivainen ja myös taktisesti hyvä joukkue.

- Odotan jatkoa hyvälle menestykselle ja kärkisijoista me lähdemme kamppailemaan niin liigassa kuin cupissakin, Vartiainen toteaa.

Lähde: KuPS:n tiedote
Lisää uutisia