FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.02 // 18.1.2020

​Mihkel Aksalun osoite vielä avoinna - seuraavaksi vastassa Uusi-Kaledonia?

​Mihkel Aksalun osoite vielä avoinna - seuraavaksi vastassa Uusi-Kaledonia?

Nähdäänkö Mihkel Aksalu seuraavaksi Saarenmaan maalilla? (Kuva: Juha Tamminen)

SJK:n pitkäaikainen maalivahti ja kapteeni Mihkel Aksalu palasi viime kauden jälkeen kotimaahansa Viroon.

Seinäjoella seuralegendan asemaan noussut 35-vuotias Aksalu on kotoisin Saarenmaan pääkaupungista Kuressaaresta ja häntä on vahvasti huhuttu kotikaupunkinsa FC Kuressaaren riveihin. Kaikki on jatkon suhteen kuitenkin toistaiseksi avoinna.

Yksi haaste on kuitenkin tiedossa keväällä. Saarenmaan "maajoukkue" kohtaa maaliskuun lopulla varsin eksoottisen vastustajan, kun kahden saaren kohtaamisessa vieraaksi saapuu Uusi-Kaledonia. Aksalu on nimetty viikolla julkistettuun Saarenmaan joukkueeseen.

Tällä hetkellä loukkaantuneena oleva Aksalu on hiukan varovainen kuitenkin pelikuntonsa suhteen.

- Riippuu tilanteesta. Tietysti kohtaaminen toisen saaren joukkueen kanssa on iso haaste Saarenmaalle. Olemme aiemmin pelanneet Hiidenmaata vastaan, mutta tällaista eksoottista saarta emme ole aiemmin kohdanneet, joten toki tämä on iso juttu, Aksalu sanoo.

Lisää uutisia