FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.02 // 18.1.2020

​Ilvekselle voitto virolaisvieraastaan

​Ilvekselle voitto virolaisvieraastaan

Baba Mensah iski Ilveksen toisen maalin lauantain voitokkaassa harjoitusottelussa. (Kuva: Juha Tamminen)

Ilves otti lauantaina 2-0-voiton Virosta vieraaksi Tampereelle saapuneesta Paide Linnameeskondista.

Ilves aloitti ottelun pirteästi ja onnistuikin tekemään ottelun avausmaalin hyvän hyökkäyksen päätteeksi. Testipelaaja Tuure Mäntynen näytti osaamistaan ja varsinkin laukaisutaitojaan laukomalla pallon upeasti takanurkkaan. Tämän jälkeen ottelu hiukan tasaantui ja myös vieraat pääsivät peliin paremmin mukaan.

Ilveksen puolustuspelaaminen oli kunnossa, eikä vieraiden yrityksistä lopulta tullut tulosta. Peli aaltoili puolelta toiselle ja välillä nähtiin koviakin kamppailutilanteita. Avausjakson lopulla Ilves siirtyi 2-0-johtoon, kun kulman jälkitilanteessa Baba Mensah törkkäsi pallon maaliin.

Toiselle puoliskolle Ilves vaihtoi taas useamman pelaajan ja se toikin lisää virtaa ja energiaa kentälle. Ilves hallitsi jaksoa selvästi ja sai pidettyä palloa hyökkäysalueellaan, mutta aivan parhaimmille tekopaikoille ei kuitenkaan tilanteita saatu vietyä.

Kovasta yrityksestä huolimatta ei ottelussa enää lisämaaleja nähty. Näin Ilves nappasi viimeisestä harjoitusottelustaan ennen Suomen cupia voiton maalein 2-0.

Lisää uutisia