FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.02 // 17.1.2020

Serge Atakayi palaa tuttuun ympäristöön - "Kiva käydä Pietarsaaressa"

Serge Atakayi palaa tuttuun ympäristöön - "Kiva käydä Pietarsaaressa"

Serge Atakayilla on paljon muistoja Pietarsaaresta. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK matkaa lauantaina FF Jaron vieraaksi ja ottelu on tärkeä kauteen valmistauduttaessa ja oman lisämausteensa Jaron kohtaaminen myös tuo muutamalla pelaajalle.

Serge Atakayi on entinen Jaron pelaaja ja hän liiityi SJK-paitaan pysyvällä siirrolla tänä talvena Skotlannin suurseura Glasgow Rangersista. Viime kaudella hän edusti SJK:ta lyhyellä kolmen kuukauden lainapestillä. Viime lauantaina hän pelasi ensimmäisen ottelunsa tälle pre-seasonille ja onnistui iskemään maalin VPS:n verkkoon 4-1 voittoon päättyneessä harjoituspelissä.

- Hyvä meininki oli mielestä koko joukkueella siinä pelissä. Ja olemme nyt treenanneet tosi hyvin tämän viikon. Ennen viime peliä ehdin harjoitella kolmet treenit ja sitten oli se peli lauantaina. Tuntui kyllä heti hyvältä ja sain vielä maalinkin. Se onkin minun ykköstavoite tälle kaudelle, että haluan tehdä enemmän maaleja. kertoo Serge Atakayi.

- Ja ensi lauantaina sitten Pietarsaari, jatkaa Atakayi ja suu kääntyy leveään hymyyn.

Atakayi on Jaron kasvatti ja pelasi siellä nuoruutensa. Nyt hän tekee pitkän ajan jälkeen paluun tuttuun Tellushalliin, jossa hän aikoinaan oli kotijoukkueen paidassa kurittamassa SJK:ta nopeudellaan.

- On kiva mennä Pietarsaareen takaisin ja pelata Jaroa vastaan. Siitä on nyt neljä tai viisi vuotta kun lähdin sieltä ja on kiva mennä käymään siellä, sanoo tammikuun lopulla 21-vuotta täyttävä Atakayi.

- Nyt minä keskityn kuitenkin täysillä SJK:hon ja yritän antaa kaikkeni, niin paljon kuin vain pystyn, tälle joukkueelle. Viime lauantaina mielestäni myös näytin jo, mihin pystyn ja haluan näyttää lisää. Se on tärkein asia minulle nyt.

Atakayista on tulossa myös isä ja laskettu aika on kuukauden sisään.

- Tuntuu todella hyvältä. Se on kasvattanut minua itseäni ihmisenä ja odotan sitä innolla. Se on oikesti tosi iso juttu minulle, sanoo Atakayi.

Harjoitusottelu FF Jaro - SJK lauantaina 18.1. klo 15:15 Pietarsaaren Tellushallissa.

Lähde: SJK:n tiedote
Lisää uutisia