FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.02 // 17.1.2020

​HJK saa vieraita Latviasta

​HJK saa vieraita Latviasta

Kuva: Juha Tamminen

HJK kohtaa lauantaina latvialaisen FK RFS:n harjoitusottelussa Telia 5G Arenalla.

Klubi on harjoitellut joululomien jälkeen pari viikkoa ja pääsee nyt ensimmäistä kertaa pelaamaan uusiutuneella kokoonpanolla.

– Uusia pelaajia on tullut paljon ja on kiva nähdä heidät tositoimissa, kertoo päävalmentaja Toni Koskela HJK:n verkkosivuilla.

Kokoonpanosta puuttuu vielä flunssaan sairastunut Ferhan Hasani ja sormensa varusmiespalvelussa telonut Rasmus Schüller, joiden ensiesiintyminen lykkääntyy hieman myöhemmäksi.

– Pelaamme huomenna laajalla ringillä. Neljä-viisi pelaaja pelaavat 90 minuuttia. Ennen kaikkea haemme pelituntumaa mahdollisimman monelle. On tärkeää saada progressiivista kuormitusta pelaamisen suhteen, jatkaa Koskela.

– Pelissä haemme niitä asioita, joita olemme harjoitelleet. Perusasioita olemme tietysti vasta tässä vaiheessa käyneet läpi, mutta haluamme näyttää, että olemme aggressiivisia etsimään niitä hetkiä, jolloin pääsemme etenemään, ja että käytämme ne mahdollisuudet, kun pelissä on siihen sauma. Haemme juoksuja vastustajan linja taakse ja pyrimme pelaamaan palloa maalille.

Klubin ensimmäinen harjoitusottelu HJK - RFS pelataan lauantaina 18.1.2020 kello 13:00 Telia 5G Arenalla.

Sisäänpääsy HJK:n kausikortilla 2020 ja Klubien Klubi -kortilla. Myös kaikki HJK:n rekisteröityneet pelaajat pääsevät otteluun.

Lisää uutisia