FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.02 // 13.1.2020

​"Kokenut ja luotettava ammattilainen" – Sami Rähmösellä alkaa jo 16. kausi TPS:ssa

​"Kokenut ja luotettava ammattilainen" – Sami Rähmösellä alkaa jo 16. kausi TPS:ssa

Sami Rähmönen on todellinen seuralegenda TPS:ssa. (Kuva: Juha Tamminen)

TPS-kapteeni Sami Rähmönen jatkaa pelaajauraansa kasvattajaseuransa paidassa, nyt jälleen Veikkausliigassa. Alkava kausi 2020 on Rähmöselle jo kuudestoista TPS:n edustusjoukkueessa.

32-vuotias Rähmönen debytoi Veikkausliigassa jo elokuussa vuonna 2005. Hän on pelannut siitä lähtien raitapaitojen riveissä kaikkiaan 259 Veikkausliigaottelua ja viimeistellyt niissä kahdeksan maalia.

Rähmönen pelasi kausina 2015-17 sekä 2019 Ykkösessä TPS-paidassa 96 ottelua viimeistellen niissä kahdeksan maalia. Hän on ollut nostamassa TPS:aa kapteenina Veikkausliigaan kaksi kertaa viimeisen kahden vuoden sisään.

Laitapuolustajan tontilla parhaiten viihtyvä Rähmönen on ehtinyt voittaa TPS-vuosiensa aikana tähän mennessä jo Suomen Cupin (2010), Liigacupin (2012) sekä neljä SM-pronssia (2007, -09, -10 ja -12).

- Sami on kokenut ja luotettava ammattilainen, joka on tälläkin hetkellä huippukunnossa. Hän on loistava esimerkki nuoremmille pelaajille siinä, miten huippu-urheilija huolehtii itsestään.

- Sami on tietysti myös elävä seuralegenda, jolla on kunnioitettava määrä TPS-kausia ja -pelejä takanaan ja se tarina saa ansaitusti nyt jatkoa, TPS:n päävalmentaja Tommi Pikkarainen analysoi.

Sami Rähmösen kummiyrityksenä jatkaa OP Turun Seutu, joka on perustettu TPS:n tapaan vuonna 1922.

Lisää uutisia