AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.01 // 12.1.2020

Rick Ketting siirtyy FC Interiin

Rick Ketting siirtyy FC Interiin

Rick Ketting edustaa jatkossa Interiä. (Kuva: FC Inter)

FC Inter ja viime kauden IFK Mariehamnia edustanut 23-vuotias hollantilainen Rick Ketting ovat solmineet yksivuotisen pelaajasopimuksen.

Ketting on hollantilaisen Sparta Rotterdamin kasvatti. Hän oli jo nuorena mukana nostamassa kasvattajaseuraansa Hollannin korkeimmalle sarjatasolle kaudella 2015-2016. Topparin tie kävi Suomeen ensikertaa viime kaudella tämän allekirjoitettua sopimuksen maarianhaminalaisseuran kanssa.

Kettingille viime kausi oli henkilökohtaisesti menestyksekäs. Hän pelasi kauden aikana kaikissa IFK Mariehamnin Veikkausliigaotteluissa yhtä pelikiellosta johtunutta poisjääntiä lukuun ottamatta. Ketting oli myös Veikkausliigan eniten maaleja tehnyt puolustaja sekä IFK Mariehamnin kannattajien valinta vuoden pelaajaksi. Lisäksi hänet valittiin kahdesti Veikkausliigan kuukauden joukkueeseen.

Ketting on seurannut FC Interin otteita tarkkaan ja lisätietoa seurasta on antanut Norjan pääsarjaan Interistä siirtynyt maanmies Daan Klinkenberg. Ketting on ensimmäisen päivänsä jälkeen erittäin tyytyväinen valintaansa.

– Nautin todella ajastani IFK Mariehamnissa ja koen kehittyneeni sekä pelaajana että ihmisenä. Tälle vuodelle sain tarjouksia eri maista ja sarjoista. Pelasin FC Interiä vastaan kolmesti viime kaudella, ja kokemukset Veritas Stadionista olivat hyviä. Juttelin myös Daanin kanssa ennen päätöstäni, ja hän kehui seuran ammattimaisuutta ja kehittymistä tukevaa ilmapiiriä. Sain itse saman tunteen valmentajan kanssa keskustellessani, Ketting analysoi Interin verkkosivuilla.

– Tänä vuonna haluan kehittyä edelleen ja toivon voivani tuoda joukkueeseen jotain lisää. Odotan kautta todella ja toivottavasti kehitymme hyväksi joukkueeksi, josta hyötyvät sekä seura, henkilökunta, joukkue että yksittäiset pelaajat, Ketting painottaa.

Lisää uutisia