FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.01 // 12.1.2020

Inter-luotsi tyytyväinen sopimuksesta: "Iso persoona"

Inter-luotsi tyytyväinen sopimuksesta: "Iso persoona"

Tuore Inter-pelaaja, Rick Ketting. (Kuva: FC Inter)

FC Inter julkaisi sunnuntaina hollantilaisen Rick Kettingin yksivuotisen sopimuksen.

Interin päävalmentaja José Riveiro on erittäin tyytyväinen joukkueensa uusimpaan sopimuspelaajaan. Riveiron mukaan liki 190-senttisen topparin parhaat ominaisuudet tulevat esille nimenomaan puolustustehtävissä.

– Fyysisen kokonsa lisäksi Rick on myös iso persoona. Hänen otteensa viime kaudella Maarianhaminassa tekivät hänestä kiinnostavan pelaajan. Hän on erittäin hyvä puolustamaan ja siitä kertovat hänen erinomaiset kaksinkamppailu- ja pääpallotilastonsa. Rick tuo joukkueeseemme ennen kaikkea lisää puolustusvoimaa ja rohkeutta pelipaikalleen. Hänellä on kuitenkin kykyä osallistua myös pelinrakentamiseen, Riveiro kiteyttää Interin verkkosivuilla.

Ketting on joukkueen käytettävissä jo tulevana lauantaina 18.1. FC Floran vieraana pelattavassa harjoitusottelussa.

Lisää uutisia