FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.01 // 11.1.2020

​HJK vahvistuu tutulla Huuhkajapelurilla

​HJK vahvistuu tutulla Huuhkajapelurilla

Kuva: Juha Tamminen

HJK ja Rasmus Schüller ovat tehneet kaksivuotisen sopimuksen.

Rasmus Schüller, 28, on Hongan kasvatti ja HJK:lle tuttu pelaaja kausilta 2012–15, jolloin hän teki Klubille 88 ottelussa 10 maalia. Vuonna 2016 hän siirtyi Ruotsiin BK Häckeniin, josta matka jatkui MLS-joukkue Minnesota Unitediin vuonna 2017. Viimeksi Schüller pelasi Klubissa loppukauden 2017 lainalla Minnesotasta.

Rasmus Schüller on kuulunut Suomen maajoukkueen vakiopelaajiin jo vuodesta 2013 ja on pelannut yhteensä 40 ottelua. Nuorisomaajoukkueissa Schüller on pelannut U16-ikäluokasta lähtien. Suomen mestaruuksia Rasmus Schüllerillä on neljä ja Suomen Cupin mestaruuksia kaksi.

– Hienoa saada seuran jo entuudestaan hyvin tunteva ja parhaassa peli-iässä oleva paluumuuttaja vahvistamaan joukkuetta. Rade on kokonaisvaltainen keskikenttäpelaaja, joka sopii hyvin pelitapaamme. Hän on vahva kaikissa pelin vaiheissa ja tuo paljon laatua joukkueen pallolliseen pelaamiseen, kertoo HJK:n urheilu- ja kehitysjohtaja Miika Takkula.

Lisää uutisia