FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.01 // 10.1.2020

FC Lahti kohtaa MP:n - "Katselemme vähän uusia asioita"

FC Lahti kohtaa MP:n - "Katselemme vähän uusia asioita"

FC Lahti kohtaa lauantaina MP:n. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahden vuoden 2020 ensimmäisessä harjoitusottelussa Mukkulaan saapuu lauantaina vieraaksi perinteikäs Mikkelin Palloilijat, joka viime kauden päätteeksi nousi Ykköseen.

FC Lahti palasi harjoituskentille joululoman jälkeen jo reilu viikko sitten ja uusia asioita on ajettu sisään koko joukkueelle. Lauantain ottelussa Ilir Zenelin johtama valmennustiimi pääsee näkemään sopimuspelaajien lisäksi myös muutamaa testimiestä.

Alkukaudesta Lahden testissä ovat olleet muun muassa keskikenttämies Henri Eninful, hyökkääjä Vahid Hambo ja keskikenttämies Mehdi Kriouita.

Kari Arkivuo, Altin Zeqiri ja Erik Törnros joutuvat jättämään ottelun väliin. Lisäksi pieni flunssa-aalto voi tiputtaa vielä riveistä miehiä.

- Huomenna katselemme vähän uusia asioita, joita olemme harjoituksissa käyneet läpi. Näemme myös muutaman uuden kaverin peliympäristössä. Meillä on vähän flunssa painanut ja muutama pelaaja on sen takia pois. Yksi heistä on Kari Arkivuo. Olemme kuitenkin niin valmiita kuin tässä vaiheessa kautta voimme vain olla, Zeneli kertoo FC Lahden sivuilla.

Lauantaina 11.1. kello 13.30 alkavaan otteluun on vapaa pääsy.

Lisää uutisia