AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.01 // 9.1.2020

​"Kyllä täällä on viihtynyt" – Robin Sid toivoo SJK-debyyttiään lauantaina

​"Kyllä täällä on viihtynyt" – Robin Sid toivoo SJK-debyyttiään lauantaina

Robin Sidillä on jo kova hinku tositoimiin. (Kuva: SJK)

SJK kohtaa uuden vuoden ensimmäisessä ottelussaan lauantaina kotiyleisönsä edessä VPS:n.

SJK:n ryhmässä on päävalmentaja Jani Honkavaaran lisäksi paljon uusia pelaajia ja osa pääsi aloittamaan harjoitukset vasta tammikuun puolella. IFK Mariehamnista SJK-paitaan siirtynyt Robin Sid ei vielä joulukuussa päässyt kentälle, vaan teki harjoituksia kuntosalin puolella, fysioterapeutti Tiitus Lehtisen valvonnassa.

- On ollut tosi hauska olla mukana nyt. Olin tuossa joulukuussa sivussa hetken aikaa ja futis on aina kivempaa sen jälkeen, kun pääsee taas takaisin. On tuntunut kyllä hyvältä ja hyvä vauhti on ollut päällä treeneissä. Joten tyytyväisenä tässä ollaan, Sid kertoo.

Joukkue on myös hitsaantunut nopeasti yhteen, jopa yllättävänkin nopeasti.

- Kun täällä syödään yhdessä ja treenataan yhdessä, sitä väkisinkin tulee vietettyä paljon aikaa yhdessä ja hyviä jätkiä on ainakin tähän asti tullut joukkueeseen, niin kyllä täällä on viihtynyt.

- Treenaaminen on ollut ainakin erilaista. Uusi valmentaja, joka tuo uusia ideoita ja juttuja. Ja olen ainakin itse oppinut paljon uutta, joten on tosi hyvä fiilis senkin puolesta, Sid sanoo.

Lauantain harjoitusottelua VPS:aa vastaan Sid odottaa innolla.

- Toivotaan, että pääsen pelaamaan ja mitään yllätyksiä ei tule enää ainakaan ennen lauantaita. Uskon, että siitä tulee tosi hauskaa. Lähdetään tekemään hyvää suoritusta ja sen kautta toivottavasti voittamaan peli.

- Se ei tietenkään ole vielä tässä vaiheessa se tärkein asia, mutta täällä ei kuulemma haluta ainakaan Vepsulle hävitä, niin pitää siitä pitää kiinni ja saadaan siten halliin hyvä tunnelma, Sid miettii.

Ottelu SJK-VPS alkaa lauantaina kello 14.00 Wallsport Areenalla ja siihen on vapaa sisäänpääsy.

Lisää uutisia