AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.01 // 8.1.2020

​HJK yhteistyöhön SalPan kanssa

​HJK yhteistyöhön SalPan kanssa

HJK aloittaa yhteistyön SalPan kanssa.

Kakkosessa pelaava SalPa ja HJK ovat sopineet yhteistyön aloittamisesta. Yhteistyö pitää sisällään valmennus-, koulutus- sekä pelaajayhteistyötä seurojen välillä.

Yhteistyöstä on nähty jo hieman alkua, kun SalPan Juho Henttinen ja Bruno Rodrigues ovat olleet harjoittelemassa HJK:n kanssa.

- Haluamme tarjota salolaisille valmentajille sekä pelaajille polun suomen huipulle ja aina ulkomaille asti. HJK on meille täydellinen yhteistyökumppani, heillä on suuri panostus omaan juniorityöhön sekä seuran kokonaisvaltaiseen kehittämiseen ja tietenkin vakaa asema yhtenä Veikkausliigan kärkiseuroista. Uskon että tulevasta yhteistyöstä saadaan suurta molemminpuolista hyötyä, kommentoi SalPan yhteistyövastaava Viktor Limnell salolaisseuran verkkosivuilla.

Yhteistyösopimus on kaksivuotinen eli käsittää jalkapallokaudet 2020 ja 2021.

- HJK haluaa olla maan paras kasvualusta nuorille pelaajille. SalPa:ssa vierailtuamme saimme huomata, että siellä tehdään hyvää perustyötä pelaajakasvatuksessa ja heillä on kova tahtotila kehittää toimintaansa entisestään. Haluamme jatkossa olla rakentamassa heidän kanssaan toimivaa yhteistyötä ja tarjota hyvän sekä luontevan seuraavan askeleen SalPan parhaille pelaajille, kommentoi puolestaan HJK:n urheilu- ja kehitysjohtaja Miika Takkula.

Lisää uutisia