FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.01 // 8.1.2020

​Derbytunnelmaa heti alkuvuoteen Seinäjoella ensi lauantaina – "Ei sitä todellakaan saa hävitä"

​Derbytunnelmaa heti alkuvuoteen Seinäjoella ensi lauantaina – "Ei sitä todellakaan saa hävitä"

SJK:n vuoden 2020 ensimmäisessä ottelussa vastaan asettuu rakas vihollinen VPS ja panokset ottelun harjoituskamppailustatuksesta huolimatta nousevat korkealle.

SJK kohtasi jo viime vuoden puolella FF Jaron harjoitusottelussa uuden päävalmentajan Jani Honkavaaran valmennuksessa. FC Interistä Seinäjoelle siirtynyt Niko Markkula ei ollut tuolloin vielä kentällä, mutta oli katsomossa paikan päällä ja nyt tulevana lauantaina, hänet saatetaan nähdä myös kentällä, kun SJK isännöi VPS:aa.

- Lauantaina heti derby-peli ja VPS vastassa. Tietenkään heidän viime kausi ei ollut sellainen mitä he ajattelivat ja he tippuivat Ykköseen. En henkilökohtaisesti myöskään tiedä vielä yhtään, onko siellä vaihtunut kuinka paljon joukkue ja mikä siellä on tilanne.

- Mutta onhan heillä aina se peli-identiteetti semmoinen, että he perustavat sen siihen pallonhallintaan. En nyt usko, että siitä on lähdetty ihan valtavasti hommaa muuttamaan, Markkula miettii.

Ottelu on Markkulan mukaan varmuudella paljon enemmän kuin "tavallinen" alkuvuoden harjoitusottelu.

- Jännä peli tulossa kuitenkin. Meilläkin tässä on paljon uusia äijiä ja varmaan molemmilla on jotain testipelaajia mukana. Joka peli lähdetään kuitenkin voittamaan ja derby-pelit varsinkin. Koko Wallsport Areenan katsomo on varmasti täynnä ja suurin osa meidän faneja, niin ei sitä saa todellakaan hävitä, painottaa Markkula.

SJK-VPS pelataan Wallsport Areenassa tulevana lauantaina 11. tammikuuta. Ottelu alkaa kello 14.00 ja siihen on vapaa pääsy.

Lisää uutisia