AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.00 // 3.1.2020

​Aamulehti: Ilveksellä kaksi testimiestä lauantain ottelussa – 19-vuotiaat lupaukset antavat näyttöjä

​Aamulehti: Ilveksellä kaksi testimiestä lauantain ottelussa – 19-vuotiaat lupaukset antavat näyttöjä

"Hila" on tuttuun tapaan Ilveksen tolppien välissä. (Kuva: Juha Tamminen)

Ilves avaa vuoden 2020 ottelut lauantaina JPY:n sopimuksettomien pelaajien joukkuetta vastaan ja testaa samalla kahta pelaajaa.

Tamperelaisten testimiehet ovat Tuure Mäntynen ja Essa Jallow. Mäntynen on 19-vuotias vasen puolustaja, joka on ollut kolmisen vuotta saksalaisen Kaiserslauternin organisaatiossa. Gambialainen Jallow, 19, on vasenjalkainen puolustaja, joka oli viime syksynä testissä tanskalaisessa Viborgissa. Hänen lähtöseuransa on Real de Banjul.

Ilveksen tuore hankinta Joona Veteli sen sijaan ei ole mukana ottelussa. Norjan Fredrikstadista siirtyvä taituri liittyy joukkueeseen lähipäivinä.

Lauantain ottelu Pirkkahallissa alkaa kello 14.30 ja Aamulehden tilaajat voivat myös seurata sitä suorana lähetyksenä lehden verkkosivujen kautta.

Ilveksen alustava avaus:
1 Mika Hilander (mv), 4 Felipe Aspegren, 5 Jair, 8 Iiro Järvinen, 11 Essa Jallow, 13 Baba Mensah, 16 Tatu Miettunen, 18 Eemeli Raittinen, 19 Eetu Mömmö, 26 Tiemoko Fofana, 30 Yusif Moussa.

Vaihdossa:
32 Matias Riikonen (mv), 3 Diogo Tomas, 6 Tuure Mäntynen, 14 Tuure Siira, 15 Mikael Almen, 17 Juho Pietola, 21 Janne-Pekka Laine, 27 Maksim Stjopin.

Lähde: Aamulehti
Lisää uutisia