FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.50 // 20.12.2019

Huuhkajaringin pelaaja siirtyy FC Interistä - ​SJK vahvistaa puolustustaan

Huuhkajaringin pelaaja siirtyy FC Interistä - ​SJK vahvistaa puolustustaan

Niko Markkula on SJK:n tuore hankinta. (Kuva: SJK)

Viime kauden SM-hopeamitalisti ja Suomen A-maajoukkuerinkiin noussut Niko Markkula siirtyy SJK:n paitaan. SJK ja oikean laidan puolustaja Markkula ovat allekirjoittaneet kahden vuoden sopimuksen. Markkula liittyy SJK:n harjoitusrinkiin tammikuun alussa.

Suomen Cupin kaudella 2018 voittanut ja SM-hopeamitalia kauden 2019 päätteeksi FC Interin kanssa juhlinut 29-vuotias Niko Markkula on Jyväskylän JJK:n kasvatti ja pelannut urallaan myös FC Hakassa ja Ruotsin Eskilstunassa.

- Liityn erittäin hyvillä fiiliksillä SJK:n vahvuuteen. Kartoitin kauden jälkeen eri vaihtoehtoja ulkomailta, mutta lopulta näin SJK:n ylivoimaisesti parhaana vaihtoehtona. Olen erittäin innoissani päästessäni suomalaisvalmentajien ehdottomaan kärkeen kuuluvan Jani Honkavaaran valmennukseen, koska hänen pelityylinsä tukee omia vahvuuksiani erinomaisesti.

- Olen saanut Honsusta muilta pelaajilta pelkästään positiivisia kommentteja ja odotankin jo malttamattomana tammikuun alussa alkavia joukkueharjoituksia, kertoo Markkula.

OmaSp Stadion on Markkulalle tuttu paikka, mutta tulevalla kaudella hän astuu kentälle ensimmäistä kertaa SJK:n paidassa.

- OmaSp Stadionille ensimmäistä kertaa kotijoukkueen väreissä astuminen tulee varmasti olemaan ikimuistoinen kokemus. Olen pelannut täällä muutaman kerran vierasjoukkueen riveissä ja vaikka muistot niistä otteluista olekaan välttämättä pelkästään positiivisia, ovat maalin takana intohimoisesti ääntä pitävät kannattajat jääneet vahvasti mieleeni.

- Kannattajapäädyn meteli on parhaimmillaan juuri sellainen, jonka edessä jokainen jalkapalloilija haluaisi pelata viikosta toiseen, jatkaa Markkula.

Markkula liittyy SJK:n harjoitusvahvuuteen tammikuun alussa, joten hän ei ole vielä mukana illalla pelattavassa harjoitusottelussa FF Jaroa vastaan. Ottelu alkaa klo 18.30 ja siihen on vapaa pääsy. Harjoitusottelu päättää samalla SJK:n joulukuun harjoitusjakson.

Lähde: SJK:n tiedote
Lisää uutisia