AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.50 // 16.12.2019

Rexona on Veikkausliigan uusin yhteistyökumppani

Rexona on Veikkausliigan uusin yhteistyökumppani

Veikkausliiga on solminut yhteistyösopimuksen Rexonan kanssa.

Veikkausliiga on sopinut yhteistyön käynnistämisestä Unileverin Rexona-brändin kanssa. Yhteistyön johdosta Rexona on esillä Veikkausliigassa 2020 niin ottelutapahtumissa kuin myös digitaalisissa kanavissa.

Valittujen Palojen vuoden 2019 Luotetuin Merkki -tutkimuksen mukaan Rexona on Suomen luotetuin deodoranttimerkki. Yhteistyö Rexonan kaltaisten luotettujen ja tunnettujen kansainvälisten brändien kanssa on mieluista Veikkausliigan liiketoiminnan kehitysjohtaja Ville-Mikko Korkalle.

– Kaksi alansa johtavaa brändiä Suomessa yhdistävät voimansa erinomaisen luontevalla tavalla. Rexona-yhteistyö mahdollistaa Veikkausliigan osalta uniikkeja ja monikanavaisia sisältöjä, joista jalkapallon ystävät saavat nauttia ensi kauden aikana, Korkka kommentoi.

Rexona on tehnyt urheiluyhteistyötä globaalilla ja Euroopan tasolla jo monta vuotta. Tämä on näkynyt brändin toiminnassa myös Suomessa. Erityisesti tunteita herättävä jalkapallo on lajina Rexonalle läheinen.

– Rexona on tehnyt pitkään jalkapalloon liittyvää yhteistyötä kansainvälisellä tasolla, ja nyt haluamme tuoda Rexonan Suomessa vielä lähemmäs suomalaisia kuluttajia. Yhteistyö Veikkausliigan kanssa mahdollistaa suomalaisille välittömämmän yhteyden brändiin, ja toisaalta uskomme että voimme yhteistyöllä tarjota suomalaisille jalkapallofaneille uutta sisältöä joka luo heille lisäarvoa, kertoo Unilever Finlandin Brand Manager Markus Karjala.


Veikkausliiga

Veikkausliiga on suomalaisen jalkapallon miesten pääsarja ja pääsarjan järjestävä organisaatio. Veikkausliigan muodostavat ja sitä hallinnoivat Veikkausliigassa pelaavat kaksitoista eri puolilta Suomea tulevaa seuraa. Veikkausliigan tehtävä on seurojen ja niiden toimintaedellytysten kehittäminen sekä sarjan markkinointi Veikkausliigan aidon ja avoimen arvopohjan mukaisesti.


Unilever

Unilever on maailman johtavia kuluttajatuoteyrityksiä, joka valmistaa ja myy noin 400 tuotemerkkiä yli 190 maassa.


Rexona

Rexona on aktiiviseen elämäntapaan suunniteltu henkilökohtaisen hygienian brändi, jonka tuoteperheestä löytyy innovatiivisia deodorantteja ja suihkusaippuoita sekä naisille että miehille.

Lisää uutisia