FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.49 // 15.12.2019

​"Aina ilo tavata kannattajia" – SJK:n Meet & Greet keräsi runsaasti osanottajia

​"Aina ilo tavata kannattajia" – SJK:n Meet & Greet keräsi runsaasti osanottajia

"Mehu" kehuu SJK-faneja. (Kuva: Juha Tamminen)

Lauantaina Seinäjoen Prismassa pidettyyn SJK Meet & Greet - tapahtumaan osallistui satamäärin kannattajia ja moni pieni kannattaja pääsi tapaamaan SJK-pelaajia paikan päällä.

SJK:n pelaajat ottivat tapahtumasta kaiken irti ja kannattajien tapaaminen oli iso asia monelle.

- Eilinen meet & greet oli menestys. Saatiin tavata paljon niin nuorempia kuin vanhempiakin kannattajia. Oli kiva nähdä kaikki iloisina ja tuntuu että kaikki odottaa innolla alkavaa kautta, kertoo SJK:n maalivahti Jesse Öst.

- Kannattajien näkeminen on aina todella tärkeää ja jokainen ymmärtää sen merkityksen. Varsinkin täällä pitempään olleena, se tuntuu vielä erityisemmältä, koska tiedän että SJK:n fanit ovat seisseet meidän takana niin hyvinä kuin vaikeinakin hetkinä. Koen heidät erittäin lojaaleiksi seuraa ja meitä pelaajia kohtaan ja senkin vuoksi on aina ilo nähdä heitä sekä saada heiltä positiivista keskustelua ja kannatusta, jatkaa SJK:n kapteeni Mehmet Hetemaj.

Myös SJK:n kausikorttimyynti on sujunut yli odotusten. Viime kausien kausikorttilaiset ovat uusineet korttejaan ahkerasti ja tulevalla kaudella katsomossa tullaan näkemään myös huomattava määrä uusia kausikorttilaisia.

Operaattorin vaihto on sujunut ilman suurempia haasteita ja yhteistyö Lippupisteen kanssa on lähtenyt liikkeelle erittäin positiivisissa merkeissä. Ensimmäiset fyysiset kortit saapuvat SJK Shopiin tulevan viikon aikana. Junioreiden seurakortit ja Stadionin osakaskortit saapuvat toimistolle tammikuun aikana.

Akatemian kausikortit tulevat myyntiin tammikuussa ja SJK tiedottaa niihin liittyen laajemmin loppiaisen jälkeen. Kausikortit ovat myynnissä Lippu.fi-kanavissa ja myyntipisteissä sekä arkisin klo 9-17 SJK Shopissa.

Lisää uutisia