FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.49 // 14.12.2019

​KuPS:lla uusia pelaajia ensi kertaa rivissä lauantain Jippo-ottelussa

​KuPS:lla uusia pelaajia ensi kertaa rivissä lauantain Jippo-ottelussa

KuPS avaa harjoitusottelukautensa lauantaina. (Kuva: Juha Tamminen)

KuPS pelaa tänään lauantaina ensimmäisen pelinsä uuden päävalmentajan Arne Erlandsenin ohjauksessa.

Veikkausliigakauteen valmistautuva KuPS kohtaa iltapäivän harjoituspelissä Kakkosen seuran Joensuun Jipon, ottelu alkaa Lippumäen uudessa hallissa kello 13.45.

Yleisöllä on vapaa pääsy JIPPO-peliin. Halliin saadaan ottaa sisään enintään 500 henkilöä hallin turvallisuusmääräyksistä johtuen. Viisisataa ensimmäistä peliin tulijaa voidaan siten päästää sisään ja tämän jälkeen paikalla oleva turvallisuushenkilöstö sulkee hallin ovet, eikä sisäänpääsy ole enää mahdollista katsojamäärän tullessa täyteen.

Kuopiolaisten uusimman sopimuspelaajan Bismark Boatengin on tarkoitus pelata Jippo-ottelussa jonkin aikaa. Ottelussa on mahdollisuus nähdä pelaamassa myös muutamia uusia pelaajia, jotka ovat olleet mukana harjoituksissa tällä viikolla. Uusi sopimuspelaaja Usman Sale ei sen sijaan pelaa tänään.

Lisää uutisia