FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.49 // 14.12.2019

​Harjoitusten alku avannut SJK:n uuden maalivahdin silmät - "Näkee missä kunnossa pitää olla"

​Harjoitusten alku avannut SJK:n uuden maalivahdin silmät - "Näkee missä kunnossa pitää olla"

Mehdi El Moutacim on kovassa koulussa. (Kuva: SJK)

SJK:n maalivahtiosastolla tapahtui muutoksia kauden jälkeen ja uutena kasvona mukaan liittyi EIF:sta siirtynyt 19-vuotias Mehdi El Moutacim.

El Moutacim sai jo kesällä tietää SJK:n kiinnostuksesta ja päätös oli helppo tehdä.

- Heti kun SJK tuli kuvaan, emme agenttimme kanssa enää toista seuraa yrittäneet löytää. Halusin tänne, Eli Moutacim kertoo Yle Sportenille.

El Moutacim kamppailee vastuusta SJK-maalilla Jesse Östin kanssa, mutta paljon on ollut myös totuttelemista.

- Aloitimme jo nyt joulukuussa, enkä ole koskaan ollut mukana niin raskaissa harjoituksissa. Koko ajan on ollut särkyä harjoitusten myötä ja harjoitusten jälkeen on vain pitänyt pyrkiä palautumaan. En ole tällaisessa ollut aiemmin Ekenäs IF:ssä.

El Moutacim ei kuitenkaan ole huolissaan jaksamisestaan ja uskoo ajan kanssa tottuvansa kovaan tahtiin. Selkeää oppiakin on jo tarttunut.

- On nähnyt miten hyvässä kunnossa pitää olla pärjätäkseen. Yksissä harjoituksissa olin niin väsynyt, että minun piti oksentaa. Vaikutti siltä ettei Jesse ollut yhtä kovilla ja silloin näin millaisessa fyysisessä kunnossa pitää olla, El Moutacim sanoo.

- Sekä "Luffe" [maalivahtivalmentaja Luis Fernando] että Jesse vähän nauroivat. Täällä pitää kuitenkin olla kunnossa, jotta jaksaa vetää harjoitukset ja tehdä oman työnsä.

Lähde: Yle Sporten
Lisää uutisia