FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.49 // 13.12.2019

TPS:aan palannut Juho Lähde Veikkausliiga ja Naisten Liiga -podcastin vieraana

TPS:aan palannut Juho Lähde Veikkausliiga ja Naisten Liiga -podcastin vieraana

Juho Lähde palasi TPS:n riveihin kuuden vuoden tauon jälkeen. (Kuva: Juha Tamminen)

Vaasan Palloseuraa viimeiset viisi kautta edustanut keskikenttäpelaaja Juho Lähde siirtyi alkavaksi kaudeksi TPS:n paitaan. Hän myöntää päättyneen kauden olleen henkisesti raskas.

Lähde, 28, lukeutui VPS:ssa runkopelaajiin ja suuriin vastuunkantajiin. Kasvattiseuransa TPS:n kauden 2013 jälkeen jättänyt ja sen jälkeen SJK:ssa kaksi vuotta ennen VPS-siirtoaan pelannut Lähde kertoi tuoreesta paluustaan tuttuun seuraan Suplan Veikkausliiga ja Naisten Liiga -podcastissa. Mitkä tekijät saivat hänet palaamaan kotikonnuille Turkuun juuri tässä vaiheessa? Entä millaista Lähteen ja TPS:n välinen yhteydenpito on ollut viime vuosina?

Jakson käsittelyssä on myös VPS:n viime kausi, jonka seurauksena joukkue pelaa kaudella 2020 Ykkösessä. Lähde sanoo viime kauden olleen todella raskas. Sellainen, jota hän ei enää koskaan halua kokea.

VPS voitti kauden 27 pelistään Veikkausliigassa vain kolme ja jäi sarjassa viimeiseksi. TPS puolestaan nousi Veikkausliigakarsinnan kautta pääsarjatasolle kaatamalla KPV:n.

Jakson pääset kuuntelemaan alla olevan linkin kautta.

Lisää uutisia