FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.49 // 12.12.2019

Sixt Veikkausliigan yhteistyökumppaniksi

Sixt Veikkausliigan yhteistyökumppaniksi

Sixtin Henri Vasara, Jukka-Pekka Koskinen, Affe Tavasti ja Mika Laiho ovat jalkapallossa tunteella mukana. (Kuva: Nicholas Zaeske)

Veikkausliiga on solminut yhteistyösopimuksen Sixt Autovuokraamon kanssa.

Sixt on Veikkausliigan uusi yhteistyökumppani. Sixt on saksalainen autovuokraamoketju, joka on perustettu jo vuonna 1912 ja toimii 115 maassa. Yhteistyösopimuksen myötä Sixt näkyy ja kuuluu Veikkausliigassa kaudella 2020.

– Veikkausliigan tavoitteena on tehdä vaikuttavaa yhteistyötä vahvojen yritysten ja brändien kanssa. Tähtäämme aina tulokselliseen yhteistyöhön ja pyrimme tuottamaan hyötyä molemmille osapuolille. Sixtin kanssa yhteinen sävel on löytynyt helposti, kertoo Veikkausliigan liiketoiminnan kehitysjohtaja Ville-Mikko Korkka.

– Jalkapallo on Huuhkajien historiallisen EM-paikan myötä kaikkien aikojen nosteessa. On ollut ilo huomata, kuinka intohimoisesti Veikkausliigassa toimivat henkilöt suhtautuvat lajiin ja haluavat kehittää toimintaa eteenpäin. Suomalaisen jalkapallon suurin työ tehdään junioriseurojen arjessa, mutta myös Veikkausliigalla on merkittävä rooli lajin kehittäjänä ja esikuvien luojana. Nyt mekin voimme ylpeinä sanoa, että olemme osa tätä työtä, iloitsee Sixtin markkinointipäällikkö Affe Tavasti.

– Veikkausliigan uusi sarjajärjestelmä takaa sekä pelaajille että faneille jännitystä koko kauden ajan. Yrityksemme vuokraa autoja maanlaajuisesti, joten meille tärkeä osa sopimusta on näkyvyys monella paikkakunnalla. Yhteistyö tulee näkymään läpi koko kauden kaikilla stadioneilla ja eri viestintäkanavissa. Tulemme tarjoamaan Veikkausliigan seuraajille mahdollisuutta tutustua meidän laadukkaisiin liikkuvuuspalveluihimme, Tavasti kommentoi.


Veikkausliiga

Veikkausliiga on suomalaisen jalkapallon miesten pääsarja ja pääsarjan järjestävä organisaatio. Veikkausliigan muodostavat ja sitä hallinnoivat Veikkausliigassa pelaavat kaksitoista eri puolilta Suomea tulevaa seuraa. Veikkausliigan tehtävä on seurojen ja niiden toimintaedellytysten kehittäminen sekä sarjan markkinointi Veikkausliigan aidon ja avoimen arvopohjan mukaisesti.


Sixt Autovuokraamo

Sixt on kansainvälinen autovuokraamo, joka on tarjonnut asiakkailleen edullisia ja luotettavia vuokra-autoja jo yli sadan vuoden ajan. Sixtin laajasta autovalikoimasta löydät juuri sinun matkantekoosi sopivan auton. Sixt Autovuokraamo palvelee niin loma- kuin liikematkustajiakin. Suomessa Sixt toimii 45 toimipisteessä Helsingistä Ivaloon ja kansainvälisesti 115 maassa. Suomessa Sixt toimii osana Veho-konsernia.

Lisää uutisia