FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.49 // 12.12.2019

KuPS:n Jippo-ottelu lauantaina alkaa jo kello 13.45

KuPS:n Jippo-ottelu lauantaina alkaa jo kello 13.45

Kuopion Palloseura pelaa tämän viikon lauantaina ensimmäisen pelinsä uuden päävalmentajan Arne Erlandsenin ohjauksessa.

Veikkausliigakauteen valmistautuva KuPS kohtaa lauantaisessa harjoituspelissä kakkosen seuran Joensuun Jipon, peli alkaa Lippumäen uudessa hallissa kello 13.45. Ottelun alkamisaika on siirtynyt 15 minuuttia alun perin ilmoitettua aikaisemmaksi lauantain vuoroista johtuen.

Yleisöllä on vapaa pääsy JIPPO-peliin. Halliin saadaan ottaa sisään enintään 500 henkilöä hallin turvallisuusmääräyksistä johtuen. Viisisataa ensimmäistä peliin tulijaa voidaan siten päästää sisään ja tämän jälkeen paikalla oleva turvallisuushenkilöstö sulkee hallin ovet, eikä sisäänpääsy ole enää mahdollista katsojamäärän tullessa täyteen.

Lisää uutisia