AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.49 // 11.12.2019

FC Lahden uudella valmennustiimillä ensimmäinen otteluhaaste torstaina

FC Lahden uudella valmennustiimillä ensimmäinen otteluhaaste torstaina

Mikko Viitikko pelaa torstaina. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahti saa torstaina Mukkulan kuplaan vieraakseen liiganousija FC Hakan Valkeakoskelta. Ottelu on FC Lahden uudelle valmennustiimille ensimmäinen.

Kotijoukkue FC Lahti siirtyi uuteen valmennukseen kauden päätteeksi. Ilir Zenelin johtama valmennustiimi on nyt työskennellyt pelaajien kanssa hieman yli viikon. Harjoituksissa tempo on ollut kova ja mukana on ollut paljon nuoria testipelaajia, kuten esimerkiksi hyökkääjä Mustafa Beyai. Kokeneista pelaajista mukana ovat olleet muun muassa Mikko Viitikko ja Matti Klinga.

Päävalmentaja Zeneli odottaa, että pääsee hän pääsee näkemään ottelussa, kuinka testipelaajat pysyvät vauhdissa mukana.

- Haka on tulossa vastaan ja pääsemme näkemään testipelaajia tositoimissa. On hyvä nähdä, kuinka testipelaajat pysyvät vauhdissa ja kuinka he sopeutuvat. Ottelussa näemme myös kenties pieniä pelipaikkakokeiluja. Emme ole vielä keskittyneet juurikaan taktisiin asioihin, vaan olemme tehneet fyysistä puolta. Pieniä nyansseja hyökkäyksestä ja puolustuksesta on käyty läpi, mutta pääasiassa keskitymme löytämään pelaajille sopivia rooleja, joissa heidän vahvuutensa palvelisivat parhaiten seuraa, Zeneli kertoo FC Lahden verkkosivuilla.

Joukkueet kohtasivat toisensa myös viime joulukuussa Mukkulassa. Tuolloin Lahti nuiji vieraat lukemin 3-0.

FC Lahti – FC Haka 12.12.2019 kello 14.30 Mukkulan kuplassa. Otteluun on vapaa pääsy.

Lisää uutisia