FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.48 // 6.12.2019

​"Intoa piisaa" – Tero Mäntylä on nauttinut SJK:n ensimmäisestä harjoitusviikosta

​"Intoa piisaa" – Tero Mäntylä on nauttinut SJK:n ensimmäisestä harjoitusviikosta

Tero Mäntylä on täynnä intoa SJK:n harjoituksissa. (Kuva: SJK)

Kauteen 2020 valmistautuminen alkoi SJK:n osalta joulukuun alusta Wallsportilla ja ensimmäinen viikko on pian takana.

Mukana on ollut kaikki sopimuspelaajat Tucoa ja Nadsonia lukuunottamatta sekä useita SJK Akatemian pelaajia. Hymy on ollut monilla herkässä ja selvästi harjoituksissa on ollut hyvä tunnelma. Mukana on paljon uusia naamoja, joten monelle vanhalle pelaajallekin harjoitukset ovat tuoneet paljon uutta.

- Tosi hyvältä tuntuu harjoitukset. Nyt on ruosteet ravistettu kropasta pois ja taas otettu pallotuntumaa. Mun mielestä on ollut tosi hyvä meno tuolla treenikentällä. Tietysti se on aina niin, että kun on oltu tuossa muutama viikko ilman palloja ja ilman futis- sekä joukkuetreenejä, niin intoa piisaa. Se on kyllä näkynyt tuolla. Tosi hyvä fiilis kyllä kokonaisuudessaan, sanoo Tero Mäntylä.

- Hyvin myös rakennettu tämä treeniviikko. Hyvässä balanssissa, että ei hypätä heti nollasta sataan. Kuten on ollut puhettakin, niin tässä valmistellaan tulevaa ja tammikuussa treenataan paljon kovempaa, kun meillä on jo nämä pohjat silloin mitä nyt luodaan.

Wallsport Areena on toki Mäntylälle tuttu paikka, mutta nyt hän on ollut siellä ensi kertaa ns. tositoimissa. Mäntylä on kasvanut ja syntynyt Seinäjoella, mutta ehti lähteä maailmalle ennen Wallsportin rakentamista.

- Se on aika jännä, että en ole tainnut koskaan aiemmin vetää joukkuetreenejä Wallsportilla. Olen minä tietenkin siellä ollut pelaamassa, kun meillä on perinteisesti aina joulun aikaan kaverien kanssa kasattu semmoinen porukka ja tultu tänne pelaamaan. Samoin kummijoukkuetoiminnan kautta olen ollut treeneissä Wallsportilla mukana.

- Mutta ei ole silleen kunnolla ollut, että on kunnolla kamat vedetty päälle ja oltu ihan 100%:sti mukana. Nyt sekin on sitten takana. Ja pakko sanoa, että on toi kyllä parempi kuin se vanha kuplahalli. Kyllä täällä viihtyy ja olosuhteet ovat ihan mahtavat. On kiva treenata tämmöisissä puitteissa, lisää Mäntylä vielä.

Lähde: SJK:n tiedote
Lisää uutisia