FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.48 // 3.12.2019

KuPS ja juonikas keskikenttäpelaaja jatkosopimukseen

KuPS ja juonikas keskikenttäpelaaja jatkosopimukseen

Arttu Heinonen jatkaa KuPS:ssa. (Kuva: Juha Tamminen)

Veikkausliigan hallitseva mestarijoukkue Kuopion Palloseura on tehnyt jatkosopimuksen Arttu Heinosen, 20, kanssa.

KuPS:n verkkosivujen mukaan keskikenttäpelaaja jatkaa kasvattajaseuransa riveissä 1+1-vuotisella pelaajasopimuksella.

Kausi 2019 oli Heinosen ensimmäinen Kuopion Palloseuran edustusjoukkueen mukana ja juonikas keskikenttäpelaaja teki kauden aikana läpimurtonsa pelaavaan kokoonpanoon. Heinonen teki debyyttinsä Veikkausliigassa 2.6. pelatussa SJK-ottelussa ja hän pääsi pelaamaan yhteensä kahdeksassa Veikkausliigaottelussa.

Heinonen pelasi Veikkausliigan lisäksi Kakkosessa farmiseura KuFun riveissä, missä hän lukeutui sarjan parhaiden pelaajien joukkoon. Heinonen pelasi Kakkosen C-lohkossa 14 ottelua tehden keskikentältä peräti yhdeksän maalia. Pelaaja on tyytyväinen uuden jatkosopimuksensa johdosta.

- Hieno hyvä fiilis on. Odotan jo innolla ensi kautta. On aika iso hyppy tulla kakkosesta ylös, hyvä maku jäi viime kaudesta ja olen tyytyväinen omiin liigapeleihini. Veikkausliigassa on kovempi tempo ja tilanteisiin tullaan kovempaa, enemmän pitää jaksaa juosta ja liigafutis on fyysisesti vaativampaa, Heinonen toteaa KuPS:n sivuilla.

Lisää uutisia