FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.48 // 3.12.2019

Gustaf Backaliden jatkaa IFK Mariehamnissa

Gustaf Backaliden jatkaa IFK Mariehamnissa

Gustaf Backaliden jatkaa IFK Mariehamnissa myös ensi kaudella. (Kuva: Juha Tamminen)

IFK Mariehamn kertoo verkkosivuillaan, että 22-vuotias keskikenttäpelaaja Gustaf Backaliden on tehnyt seuran kanssa jatkosopimuksen.

Backaliden tuli IFK Mariehamniin kaudelle 2019 IFK Malmön riveistä. Alkukausi Veikkausliigassa meni ruotsalaispelaajalta pilalle loukkaantumisen vuoksi, mutta lopulta pelejä tuli 21 kappaletta. Noissa otteluissa maaleja syntyi kaksi.

- Gustaf on vielä nuori, kehittyvä ja lupaava pelaaja, mutta hän pelaa jo erittäin kypsästi. Hän on hyvä sekä hyökkäys- että puolustuspelaamisessa. Hänen energiansa ja positiivinen asenteensa kentällä ovat arvokas lisä joukkueeseen. Siksi olemme erittäin tyytyväisiä sopimukseen Gustafin kanssa tulevalle kaudelle, seurajohtaja Peter Mattsson kommentoi IFK Mariehamnin verkkosivuilla.

Lisää uutisia