AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC KTP FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK
vko.47 // 28.11.2019

TPS-luotsi hankinnoista: "Aina hieno juttu"

TPS-luotsi hankinnoista: "Aina hieno juttu"

Juhani Pikkarainen kuuluu myös Pikkuhuuhkajien vahvuuteen. (Kuva: Juha Tamminen)

TPS julkaisi keskiviikkona kolme uutta pelaajasopimusta, kun Juho Lähde, Juhani Pikkarainen ja Jami Siirtola pukevat jatkossa TPS:n raitapaidan päälleen.

TPS on aiemmilta vuosilta tuttu seura koko kolmikolle.

- Saatiin kolme omaa kasvattia takaisin, mikä on aina hieno juttu. Juho on nuorella iällään jo seuralegendan maineessa, hän oli meidän ykköstoiveemme. Hän istuu pelillisesti ja persoonana tähän meidän juttuumme ihan täydellisesti, TPS:n päävalmentaja Tommi Pikkarainen painottaa turkulaisseuran verkkosivuilla.

- Jussilta odotan johtajuutta, pelin ohjaamista, pallollista osaamista sekä koon myötä pääpelivoimaa. Fyysisessä puolessa on tietysti vielä tekemistä. Toivon, että Jami on se tämän kauden uusi löytömme. Hänen pelityylinsä ja luonteensa sopivat erinomaisesti meille, Pikkarainen analysoi.

Lisää uutisia