AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.47 // 28.11.2019

​Mika Heino FC Lahden valmennustiimiin - Toni Lindberg myös liigaryhmän mukaan

​Mika Heino FC Lahden valmennustiimiin - Toni Lindberg myös liigaryhmän mukaan

Lappeenrantalainen Mika Heino liittyy FC Lahden liigajoukkueen valmennustiimiin.

Heino tulee vastaamaan pelaajien fyysisestä harjoittelusta ja toimii myös päävalmentaja Ilir Zenelin kakkosmiehenä joukkueen muussa valmennuksessa. Hänen ydinosaamistaan on pelaajien fyysisten ominaisuuksien kehittäminen.

Heino valmensi viimeiset neljä vuotta lappeenrantalaisen PEPOn päävalmentajana Kakkosessa. Työnkuva Lahdessa sisältää myös FC Reippaan fysiikkavalmennuksen linjausten työstämistä sekä FC Lahti -pelaajapolkujoukkueiden fyysisen harjoittelun toteuttamista A-pojista P14-ikäluokkaan.

- Saavun Lahteen uteliaalla mielellä ja innoissani uudenlaisesta haasteesta. Koen, että pystyn tuomaan FC Lahdelle sekä FC Reippaalle sellaista fyysisen harjoittelun osaamista, jonka avulla molempia seuroja ja heidän yksilöitään pystytään kehittämään, sanoo Heino.

FC Lahden B-nuorten vastuuvalmentaja Toni Lindberg ottaa tulevalla kaudella lisää vastuuta myös liigajoukkueen valmennuksesta. Hän tuo oman panoksensa FC Lahden toimintaan Zenelin apuvalmentajana.

- Liityn ilolla liigajoukkueen valmennustiimiin. Oma osaamiseni on vahvasti puolustuspelaamisessa ja joukkueen organisoinnissa. Lähden erittäin energisenä mukaan tukemaan FC Lahtea päivittäisessä tekemisessä, kertoo Lindberg.

FC Lahden päävalmentaja Ilir Zeneli huokui tyytyväisyyttään valmennustiimin vahvistamisesta.

- Olen erittäin iloinen, että saimme valmennusryhmäämme kaksi motivoitunutta ja työteliästä ammattilaista. Luotan, että meidän dialogi tulee toimimaan niin, että asioita myös kyseenalaistetaan, Zeneli pohtii.

Lähde: FC Lahden tiedote
Lisää uutisia