FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.47 // 25.11.2019

​SJK:n luotsi Jani Honkavaara ei odota pikavoittoa: "Menestys ei tule koskaan kello kaulassa"

​SJK:n luotsi Jani Honkavaara ei odota pikavoittoa: "Menestys ei tule koskaan kello kaulassa"

Kuva: Juha Tamminen

KuPS:n mestariksi kaudella 2019 luotsannut Jani Honkavaara siirtyi SJK:n päävalmentajaksi.

Captain´s Ball gaalassa Honkavaara oli vielä kauden 2019 huumassa ja vastaanotti mestarivalmentajan pokaalin palkintokaappiinsa.

- Merkitsee paljon. Muistelin, että vuonna 2007 aloitin Viikkareiden kakkosjoukkueessa 3. divisioonassa valmentamaan. Siitä kolunnut sitten kaikki sarjatasot. Minun tieni on ollut pitkä. Edelleen sen tien kulkeminen jatkuu. Silmät ja korvat auki ollaan avoimina kaikille. Totta kai tunnustus tuntuu aina hyvälle, Honkavaara toteaa Huuhkaja-TV:n haastattelussa.

Veikkausliigan mestaruuden kaudella 2015 voittaneessa SJK:ssa menestysodotukset ovat suuret joka kaudella. Viime vuosina menestystä ei ole tosin tullut ja päävalmentajan paikka on ollut kovin tuulinen.

- Omaa asemaani en sen kummemmin mieti, kun sinne menen. Menen tekemään töitä ja se on selvää, että töitä on edessä. Meidän on oltava aika nöyriä kaikessa mitä tehdään ja miten tullaan esiin asioissa. Hiljainen työnteko on jo alkanut ja jatketaan sitä. Sen voin luvata, että ei se hetkessä tapahdu. Menestys ei tule koskaan kello kaulassa.

- Se vaatii aikalailla työtä ja pitkäjänteistä asioiden tunnistamista. Joskus ne on ongelmia ja joskus positiivisia ongelmia. Semmoista tietoa minulla ei vielä ole, mitkä Seinäjoella ne konkreettiset ongelmat ovat menneisyydessä olleet. Kun pääsen työn touhuun, voin ottaa paremmin kantaa. Positiivisin mielin hiljaisella työllä eteenpäin. Nautin haasteesta joka tuolla on edessä, Honkavaara toteaa.

Lähde: Huuhkaja-TV
Lisää uutisia