FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.47 // 25.11.2019

​KuPS:n kippari pelaa huipputasolla: "Kaksi uran parasta kautta"

​KuPS:n kippari pelaa huipputasolla: "Kaksi uran parasta kautta"

Kuva: Juha Tamminen

KuPS:n kippari Petteri Pennanen pokkasi Captain´s Ball gaalassa Veikkausliigan parhaan keskikenttämiehen ja vuoden syöttäjän palkinnot.

Pennanen, 29, johdatti KuPS:n kaudella 2018 huikealla loppukirillä pronssimitaleille ja kaudella 2019 Veikkausliigan mestariksi. Pronssikaudella Pennanen ampui peräti 12 maalia, mestaruuskaudella maalit jäivät vähemmälle (6), mutta maalisyöttöjä kertyi huikeat 9 kappaletta.

- Molemmat kaudet olleet tosi hyviä henkilökohtaisella tasolla, varmasti kaksi uran parasta kautta. Tämä kausi jää tietysti ikuisesti mieleen, kun se päättyi Suomen mestaruuteen. Henkilökohtaisia palkintoja totta kai on mukava saada ja hyvästä työstä niitä tulee, mutta isoin palkinto on se, että joukkueena saavutetaan jotain tällaista, Pennanen toteaa Huuhkaja-TV:n haastattelussa.

Kuopiossa kauan odotettua mestaruutta juhlittiin hartaasi ja pitkään, mutta nyt työhaalarit on vedetty taas päälle.

- Työt jatkuu. Pari viikkoa on jo treenattu ensi kautta ajatellen.

Pennanen on seurannut mielenkiinnolla Huuhkajien edesottamuksia ja toivoo monen muun suomalaispelaajan tavoin pääsevänsä kisahuumaan mukaan.

- Totta kai kiinnostaa. Nyt varsinkin kun kisapaikka tuli, niin paukut laitetaan siihen, että pääsisi mahdollisesti kolkuttelemaan siihen ryhmään, Pennanen toteaa.

Lähde: Huuhkaja-TV
Lisää uutisia