FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.46 // 23.11.2019

​Kenttätyöt Maarianhaminassa jatkuvat – vanha alusta nyt kokonaan poissa

​Kenttätyöt Maarianhaminassa jatkuvat – vanha alusta nyt kokonaan poissa

Kenttätyöt WHA:lla etenevät. (Kuva: Juha Tamminen)

Työt Wiklöf Holding Arenalla Maarianhaminassa kentän uusimiseksi jatkuvat hyvää vauhtia.

Nurmen poistaminen kentältä aloitettiin heti kauden päättymisen jälkeen vajaa kuukausi sitten ja nyt koko vanha nurmi aluskerroksineen on saatu pois. Nurmen lisäksi poistettiin noin 65-senttinen kerros soraa ja savea.

Seuraavana käydään muutaman juoksuradan kimppuun ja tämän jälkeen kenttäaluetta aletaan täyttää ja valmistaa uuden jalkapallonurmen asentamista varten. Mikäli kenttätyöt etenevät aikataulussa myös keväämmällä, uusi jalkapallonurmi on pelikunnossa toukokuun 2020 alussa.

Lisää uutisia