FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.46 // 22.11.2019

Jere Koponen jatkaa TPS-paidassa

Jere Koponen jatkaa TPS-paidassa

Jere Koponen torjuu TPS-maalilla myös jatkossa. (Kuva: Juha Tamminen)

Veikkausliigaan kaudeksi 2020 noussut TPS on tehnyt vuoden jatkosopimuksen maalivahti Jere Koposen kanssa. Koponen, 27, siirtyi TPS:ään kesken Ykkösen kauden 2019 Liettuan pääsarjassa, A Lygassa, pelaavasta FK Palangasta.

Koponen pelasi loppukaudesta TPS:ssä neljä Jalkapallon Ykkösen ottelua sekä seuran molemmat liigakarsintaottelut KPV:tä vastaan. Koponen ei päästänyt liigakarsinnoissa maaliakaan selkänsä taakse.

Jere Koponen debytoi Veikkausliigassa jo kaudella 2013 ja hän on pelannut sen jälkeen 42 liigaottelua FC Interin ja SJK:n paidassa.

- Jeren olemus muistuttaa hyvästä ja onnistuneesta loppukaudestamme, joka päättyi tavoitteeseemme. Hänellä on ammattimaiset otteet ja selkeät tavoitteet sekä motiivi näyttää parasta osaamistaan jälleen myös Veikkausliigatasolla. Jerellä on poikkeuksellisen hyvä pelilukutaito sekä taito ehkäistä tilanteita ennalta, TPS:n päävalmentaja Tommi Pikkarainen analysoi tuoretta sopimuspelaajaansa seuran verkkosivuilla.

- Oli hienoa päästä mukaan TPS:n projektiin kesken kauden ja oli totta kai upeaa, että sain antaa oman panokseni loppukaudella kentällä. TPS-kannattajat tekivät suuren vaikutuksen ja karsintamatsien tunnelma oli hienointa, mitä olen urallani koskaan kokenut, Koponen kiittelee.

Koposen mukaan päätös oli helppo.

- On hienoa päästä aloittamaan taas täysin uusi projekti. Olen viihtynyt seurassa erinomaisesti ja positiivisin mielin odotan jo yhteisiä harjoituksia sekä starttia kohti liigakautta, Koponen toteaa TPS:n sivuilla.

Lisää uutisia