FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.46 // 21.11.2019

​Filip Valencic Veikkausliigan Vuoden pelaaja

​Filip Valencic Veikkausliigan Vuoden pelaaja

Filip Valencic on kauden 2019 ykkönen (Kuva: Juha Tamminen)

Veikkausliigan parhaat pelaajat kaudella 2019 palkittiin torstai-iltana kauden päätösgaalassa Captain's Ballissa.

Veikkausliigan Vuoden pelaaja valitaan Jalkapallon Pelaajayhdistyksen äänestyksen perusteella. Vuoden pelaajana palkittiin myös maalikuninkuuden ja Vuoden liigahyökkääjän tittelit sekä IS-tähtikisan nimiinsä vienyt FC Interin Filip Valencic.

Lisäksi palkittiin myös Veikkausliigan vuoden tulokas, joka valitaan niin ikään JPY:n äänestyksen perusteella eli valinnat suorittavat liigapelaajat itse. Vuoden tulokkaaksi voidaan valita korkeintaan 25-vuotias pelaaja, joka ennen kautta 2019 oli pelannut korkeintaan yhdeksän Veikkausliigaottelua. Tittelin vei nimiinsä Ilveksen Jair.

Lisää uutisia