FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.45 // 17.11.2019

RoPS ja Lippupiste monivuotiseen sopimukseen

RoPS ja Lippupiste monivuotiseen sopimukseen

Lippupiste myy jatkossa RoPS:n pääsyliput. (Kuva: Juha Tamminen)

Lippupiste Oy ja Rovaniemen Palloseura RoPS ovat solmineet monivuotisen lipunmyynti- ja markkinointisopimuksen.

Yhteistyön myötä Lippupiste myy jatkossa yksinoikeudella liput RoPS:n otteluihin, ja jatkaa täten panostaan myös jalkapallon lipunmyynnissä.

- Yhteistyö RoPS:n kanssa on meille kunnia-asia, ja jalkapallo on monelle Lippupisteellä lähellä sydäntä. RoPS on kolmas syksyn aikana Lippupisteelle siirtynyt Veikkausliiga-joukkue, joten voitaneen puhua Lippupisteen hattutempusta. Otteluihin saapuvat fanit odottavat kokonaisvaltaista elämystä, ja yhdessä pystymme palvelemaan lipunostajia yhä paremmin.

- Lippupisteen emoyhtiö CTS Eventim myy usean eurooppalaisen pääsarjajoukkueen liput, ja tätä kautta voimme jalkauttaa myös emoyhtiömme lipunmyyntiosaamisen kansainvälisiltä kentiltä kumppaneidemme käyttöön, Lippupisteen urheilusta vastaava johtaja Kai Tervonen sanoo.

RoPS on vuonna 1950 perustettu rovaniemeläinen jalkapalloseura, jonka miesten edustusjoukkue pelaa Veikkausliigassa ja naisten edustus Naisten Ykkösessä. RoPS:n kotikenttä on Rovaniemen Keskuskenttä, ja seuran tunnusvärit ovat sininen ja valkoinen.

- Kartoitimme eri vaihtoehtoja lipunmyynnin toimittajista. Lippupisteen aktiivisuus, osaaminen ja meidän tarpeiden huomioon ottaminen ratkaisivat asian. Suomalainen lippu.fi on helppo brändi kuluttajille.

- Kun seuramme juhlistaa tulevaa 70. merkkivuottaan sinivalkoisissa väreissä, oli ratkaisu helppo. Yhteistyöllä pyrimme nostamaan myös seuramme markkinointipalvelut paremmalle tasolle palvellaksemme kannattajiamme entistä paremmin. Olen erittäin tyytyväinen monivuotiseen sopimukseemme, toteaa RoPS:n toimitusjohtaja Risto Niva.

Lisää uutisia