AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.45 // 15.11.2019

Timo Furuholmille roolia myös Interin valmennuksessa

Timo Furuholmille roolia myös Interin valmennuksessa

Timo Furuholm antaa opetusta maalinteossa nuorille interiläisille. (Kuva: Juha Tamminen)

Pitkäaikainen Inter-hyökkääjä Timo Furuholm solmi torstaina turkulaisten kanssa kaksivuotisen jatkosopimuksen.

Furuholm itse on erittäin tyytyväinen jatkosopimuksen synnyttyä.

– Tuntuu hyvältä, että saan jatkaa uraani minulle rakkaassa seurassa. Tietysti tällaiset sopimusneuvottelut ovat haasteellisia, mutta onneksi päästiin näinkin nopeasti hyvään lopputulokseen. Nyt katseet voi kääntää hyvillä mielillä ensi kauteen, Furuholm kertoo Interin verkkosivuilla.

Tulevalla kaudella Furuholm säväyttää kentän lisäksi myös junioriharjoituksissa. Furuholm ottaa vastuulleen tammikuusta alkaen Inter Akatemian spesifin maalintekovalmennuksen.

– Akatemiassa valmennus on pelipaikkakohtaista ja yksilöllistä. Furun liittyessä tiimiin voimme panostaa näiden lisäksi entistä enemmän pieniin, mutta ratkaiseviin yksityiskohtiin. Furu tuo Akatemiaan myös esikuvan voimaa, jota ei voi koskaan olla liikaa, tekninen johtaja Vesa Mäki taustoittaa.

Furuholm näkee akatemiavalmennuksen sopivana vastapainona varsinaiselle pelaamiselle.

– Yritän mahdollisuuksien mukaan auttaa Interin nuoria hyökkääjiä tulemaan niin hyviksi pelaajiksi kuin mahdollista. Vakavan ammattiurheilun rinnalla se on mukavaa puuhaa, Furuholm toteaa.

Kauden 2019 päätteeksi Furuholm lahjoitti kauden aikana keräämänsä voittobonukset FC Interin tukirahastoon. Lahjoitussumma, 3875 €, on suurin koskaan rahastoon tehty yksittäinen lahjoitus. Inter-konkari lupaakin tienaamiensa voittobonusten päätyvän Interin junioreille myös tulevilla kausilla.

Lisää uutisia