FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.45 // 14.11.2019

KuPS:n kausikorttimyynti alkaa perjantaina 15.11.

KuPS:n kausikorttimyynti alkaa perjantaina 15.11.

Mestareiden kausikortit ovat pian myynnissä. (Kuva: Juha Tamminen)

Veikkausliigan mestarijoukkue Kuopion Palloseura aloittaa perjantaina 15.11. kausikorttimyyntinsä kaudelle 2020.

Seura on tehnyt uuden yhteistyösopimuksen Tiketin kanssa, joka vastaa jatkossa Kuopion Palloseuran kausikortti- ja lipunmyynnistä. Uusi yhteistyösopimus tuo mukanaan myös muutoksia.

SILVER-kausikortit muuttuvat kaudelle 2020 paikkakorteiksi, jotka sijaitsevat 9. penkkirivillä sijaitsevien tolppien yläpuolella. GOLD-kausikorttipaikat puolestaan sijaitsevat tolppien alapuolella. Tämän myötä kausikorttien hinnoittelu perustuu entistä enemmän istumapaikkaan laatuun.

Samalla pääkatsomoon tulee käyttöön paikkalippujärjestelmä, joka lisää ottelutapahtumien selkeyttä ja sujuvuutta. Pääkatsomoon ei siis jatkossa enää myydä lippuja vapaasti istuttaville istumapaikoille vaan jokainen lippu on numeroitu.

Tämän lisäksi Savon Sanomat Areenalle ollaan avaamassa uusia katsomonosia. Pääkatsomon keskiosaan avautuu 40 paikkainen VIP-tila KuPS-lounge, minkä lisäksi pääkatsomoon on tulossa uusi perhekatsomo. Kuopion Palloseura selvittää myös parhaillaan, olisiko H-katsomon anniskelualuetta mahdollista laajentaa.

Kuopion Palloseuran toimistopäällikkö Juuso Hartikainen on tyytyväinen siihen, että pitkään kaavailtu lipunmyyntimuutos saatiin vihdoin maaliin.

- Tiketille siirtyminen ja uusi lipunmyyntimalli nostaa asiakaskokemuksen uudelle tasolle, sillä meidän tavoitteenamme on luoda katsojille mukavampi ja toimivampi ottelutapahtuma. Tiketistä on kuulunut paljon hyvää muiden Veikkausliigaseurojen suunnalta ja haluamme olla myös omalta osaltamme mukana kehityksessä, Hartikainen toteaa KuPS:n verkkosivuilla.

Samalla kausikorttien fyysinen myynti Kuopion Palloseuran toimistolta loppuu, sillä Tiketti vastaa jatkossa kausikorttien tekemisestä ja lähettämisestä. Kuopion Palloseuran kotisivuille ilmestyy perjantaina linkitykset, josta pääset kätevästi hankkimaan kausikorttisi netistä.

Lisää uutisia