AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC KTP FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK
vko.45 // 14.11.2019

HIFK:n kausikorttimyynti aloitetaan maanantaina 25.11.

HIFK:n kausikorttimyynti aloitetaan maanantaina 25.11.

Lippupiste myy jatkossa yksinoikeudella liput HIFK Fotbollin otteluihin. (Kuva: Juha Tamminen)

Lippupiste Oy ja HIFK Fotboll Ab ovat solmineet monivuotisen lipunmyynti- ja markkinointisopimuksen. Yhteistyön myötä Lippupiste myy jatkossa yksinoikeudella liput HIFK Fotbollin otteluihin, ja jatkaa täten panostaan myös jalkapallon lipunmyynnissä.

– Jalkapallo on monelle Lippupisteellä sydämen asia. HIFK Fotboll on yksi Suomen perinteisimmistä seuroista, ja olemme todella iloisia, että he valitsivat kumppanikseen juuri meidät. Yhdessä meillä on paljon mahdollisuuksia otteluihin saapuvien fanien palvelemiseksi. Lippupisteen emoyhtiö CTS Eventim myy usean eurooppalaisen pääsarjajoukkueen liput, ja tätä kautta voimme jalkauttaa myös emoyhtiömme lipunmyyntiosaamisen kansainvälisiltä kentiltä kumppaneidemme käyttöön, Lippupisteen urheilusta vastaava johtaja Kai Tervonen sanoo HIFK:n verkkosivuilla.

– Haluamme kehittää lippu- ja kausikorttimyyntiämme, ja Lippupiste antaa tähän oivat välineet. Uuden yhteistyön myötä saamme toteutettua uudistuksia kausikorttimyyntiin, ja ottelulippujen välitys on entistä jouhevampaa. Saamme myös yhdistettyä lipunmyynnin järjestelmät tiiviimmin meidän muihin tietojärjestelmiin, ja voimme sitä kautta palvella asiakkaitamme entistä paremmin, toteaa HIFK Fotbollin toimitusjohtaja Christoffer Perret.

HIFK:n kausikorttimyynti tulevalle kaudella aloitetaan maanantaina 25.11.

Lisää uutisia