FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.45 // 13.11.2019

Jesper Engström edustaa jatkossa FC Interiä

Jesper Engström edustaa jatkossa FC Interiä

Tie vie Turkuun. (Kuva: Juha Tamminen)

Vaasan Palloseuraa aiemmilla kausilla edustanut Jesper Engström ja FC Inter ovat allekirjoittaneet kauden 2020 kattavan pelaajasopimuksen. Sopimukseen sisältyy myös seuran optio kaudesta 2021.

Vöyrin kunnasta kotoisin oleva 27-vuotias Engström on edustanut VPS:aa kaudesta 2011 saakka. Nyt Veikkausliigasta pudonneen VPS:n riveissä vasempana laitapuolustajana pelanneelle Engströmille on kertynyt uransa aikana yhteensä 204 Veikkausliigaottelua, joista kaikki VPS:n riveissä.

Engströmille siirto Interiin on ensimmäinen askel Pohjanmaan ulkopuolelle.

– Tämä on minulle jotain ihan uutta, eikä lähteminen ollut helppo päätös. Tämä tuntuu kuitenkin hyvältä ja sopivalta seuraavalta askeleelta. Täällä pelataan sellaista jalkapalloa, joka sopii minun pelityyliini. Inter menestyi hyvin päättyneellä kaudella ja uskon, että niin voi käydä myös ensi kaudella. Minulle kaksi viime kautta ovat olleet rikkonaisia. Nyt olisi tärkeää saada hyvä preseason alle, jolloin pystyn jatkamaan kehittymistä, Engström summaa mietteitään Interin verkkosivuilla.

Lisää uutisia