FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.45 // 13.11.2019

FC Hongalle kuusi uutta sopimusta

FC Hongalle kuusi uutta sopimusta

Jerry Voutilainen siirtyy Honkaan. (Kuva: Juha Tamminen)

Veikkausliigassa pronssia voittanut FC Honka kertoo verkkosivuillaan uusista sopimuksista. Uusia pelaajia liittyy tässä vaiheessa joukkueeseen kuusi.

Tuttuja paluumuuttajia ovat puolustuspään Honka-kasvatit Tapio Heikkilä, 29, ja Dani Hatakka, 25. Tolppien väliin täydentämään jo valmiiksi kovaa maalivahtiosastoa palaa myöskin oma kasvatti Markus Uusitalo, 22.

Hongan vahvuuteen liittyvät lisäksi erittäin lahjakkaat nuoret ghanalaiset Edmund Arko-Mensah, 18 ja Mohammed Adams, 19. Arko-Mensah pystyy pelaamaan kaikkia vasemman laidan rooleja ja Adams on toppari. Molemmat pelaajat ovat esiintyneet edukseen Ghanan nuorisomaajoukkueissa.

- Tapsan, Danin ja Maken osalta siirrot ovat luonnollisesti iloisia asioita meille ja omalla tavallaan myös hieno osoitus siitä, että olemme toiminnassamme oikealla tiellä. Kun oma kasvatti haluaa palata kotiin, on siinä aina oma pieni plussansa, kertoo Hongan manageri Hexi Arteva seuran verkkosivuilla.

Uutena pelaajana Hongan keskikentälle liittyy VPS:stä Jerry Voutilainen, 24. Taitavan ja monipuolisen pelaajan ura on Hongan kannalta monella tapaa sopivassa vaiheessa. Voutilaisen potentiaali tiedetään ja joukkueen pelitapa istuu hänelle kuin nenä päähän.

- Jerry on mielenkiintoinen tapaus. Hän on ollut meidän kiikarissamme jo hyvän tovin. Olen varma, että meillä hän pystyy ottamaan seuraavan ison askeleen urallaan. Jerry on vielä nuori, mutta kuitenkin kokenut kaveri, Arteva kommentoi.

Joukkueen rakennus tulevalle kaudelle on hyvässä vaiheessa. Koko tämänhetkinen sopimustilanne julkaistaan torstaina.

Lisää uutisia