FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.45 // 13.11.2019

Aulis Rytkösen -rahasto sai 2500 euroa HJK:n kotipelien maaleista

Aulis Rytkösen -rahasto sai 2500 euroa HJK:n kotipelien maaleista

HJK teki kotikentällään 25 maalia. (Kuva: Juha Tamminen)

Sijoitus- ja varainhoitoyhtiö Elite Alfred Bergin ja Helsingin Jalkapalloklubin yhteistyö kartutti Aulis Rytkönen -rahastoa 2 500 eurolla.

Jo perinteeksi muodostuneen yhteistyön merkeissä Elite Alfred Berg lahjoittaa jokaisesta HJK:n kotiottelussaan tekemästä maalista 100 euroa vähävaraisten perheiden jalkapalloharrastusta tukevaan Aulis Rytkönen -rahastoon. Tällä kaudella HJK teki 25 kotiottelumaalia.

Elite Alfred Berg on tehnyt yhteistyötä HJK:n ja Aulis Rytkönen -rahaston kanssa vuodesta 2015. Yhteistyön ansiosta yhä useampi vähävarainen lapsi tai nuori on saanut edellytykset jatkaa jalkapalloharrastusta heikommasta taloudellisesta asemastaan huolimatta.

Jalkapalloharrastus kehittää liikunnallisen elämäntavan ohella monia taitoja, joista nuorelle on hyötyä läpi elämän. Vaikka kaikista junioreista ei tule alan ammattilaisia, antavat lajin parissa koetut onnistumisen kokemukset, säännöllinen rytmi, turvalliset aikuiset ja hyvä joukkuehenki eväitä elämään myös urheilun ulkopuolella. Jokaisen yksilön potentiaali on tärkeä saada esiin, eikä yhtäkään lupaavaa urheilijaa ole varaa menettää taloudellisen aseman takia.

Lisää uutisia