FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.44 // 9.11.2019

Pohjola Sairaala on nyt yksi FC Interin pääyhteistyökumppaneista

Pohjola Sairaala on nyt yksi FC Interin pääyhteistyökumppaneista

FC Inter ja Pohjola Sairaala ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen, jonka myötä Pohjola Sairaalasta tulee yksi FC Interin pääyhteistyökumppaneista.

Uuden yhteistyön myötä sekä FC Interin juniori- että liigapelaajien vammojen ja sairauksien hoito keskitetään Pohjola Sairaalaan, joka on ensisijainen hoitopaikka aina tapaturman sattuessa. Palveluihin sisältyvät mm. loukkaantumisista aiheutuvat lääkärikäynnit, tutkimukset ja tarvittavat leikkaus- ja kuntoutuspalvelut sekä tarvittavat urheilijan terveystarkastukset. Interin pelaajilla on myös mahdollisuus Pohjola Vakuutuksen Jalkapalloturva -vakuutukseen, joka tekee palvelusta entistä jouhevampaa.

– Odotamme koko seuran kattavaa yhteistyötä innolla. Pohjola Sairaala vakuutti meidät hyvällä hoitopolulla ja ammattimaisella organisaatiollaan. Tiiviistä yhteistyötämme kuvaa myös hyvin mahdollisuus käyttää Pohjola Sairaalan aivan Veritas Stadionin vieressä sijaitsevia tiloja pelaajiemme kuntoutukseen, seuran tekninen johtaja Vesa Mäki summaa Interin verkkosivuilla.

Myös Pohjola Sairaalan Turun yksikönpäällikkö Heidi Liikkanen ja urheilupäällikkö Tero Sinisalo näkevät alkavan yhteistyön Pohjola Sairaalalle luonnollisen askeleena.

– Olemme kiitollisia siitä, että saimme FC Interin yhteistyökumppaniksi. Huomasimme jo heti neuvottelujen alkuvaiheessa arvojemme kohtaavan. Me Pohjola Sairaalassa pyrimme asiakkaiden nopeaan palauttamiseen takaisin arkeen. Haluamme olla läsnä sinimustan perheen arjessa, jotta tapaturmia ei sattuisi. Jos kuitenkin jotain sattuu tai sairaus iskee, ammattitaitoinen henkilökuntamme hoitaa asiakkaan kuntoon nopeasti ja laadukkaasti. Olemme läsnä joka päivä. Odotamme innolla hyvän yhteistyön alkua ja tulevaa pelikautta.

Lisää uutisia