FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.44 // 9.11.2019

Juha Hakola: "On ollut ilo pelata Veikkausliigaa kolmessa eri seurassa"

Juha Hakola: "On ollut ilo pelata Veikkausliigaa kolmessa eri seurassa"

Juha Hakolan ura päättyi pronssijuhliin. (Kuva: Juha Tamminen)

Päättyneellä kaudella FC Hongan paidassa pronssia voittanut Juha Hakola, 32, kertoi loppuviikosta päättävänsä komean pelaajauransa.

Hakola edusti Veikkausliigassa KuPS:aa, VPS:aa ja Honkaa. Ulkomaan kentillä hän pelasi Virossa, Hollannissa, Unkarissa ja Kyproksella.

- Koen, että tässä vaiheessa olen antanut itsestäni maksimaalisen panostuksen jalkapalloon ja on kiva lopettaa hyvään kauteen. Muut asiat ja työkuviot kiinnostavat sen verran tällä hetkellä elämässä, niin transitio seuraavaan elämänvaiheeseen tulee sopivaan kohtaan. On ollut ilo pelata Veikkausliigaa kolmessa eri seurassa ja nähdä eri seurojen toimintatapoja ja kehitystä, Hakola kertoo.

Veikkausliigan kaudella 2019 Hakola pelasi 21 ottelua ja teki viisi maalia. Suomen A-maajoukkueessa Hakola pelasi yhden ottelun. B-maaotteluita hänelle kertyi kolme, alle 21-vuotiaiden maaotteluita 11 ja poikien maaotteluita kahdeksan.

Lisää uutisia