FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.44 // 8.11.2019

FC Interin osakkeet pelaajien keskuudessa korkealla: "Parasta, mitä Suomesta voi löytyä"

FC Interin osakkeet pelaajien keskuudessa korkealla: "Parasta, mitä Suomesta voi löytyä"

Kuva: Juha Tamminen

Matias Ojala siirtyy Ilveksen riveistä Turkuun FC Interin joukkueeseen kaksivuotisella pelaajasopimuksella.

Ojala, 24, lähtee uuteen kaupunkiin ja projektiin innolla.

– Interiin tuloa ei tarvinnut kauaa miettiä. Inter on tällä hetkellä parasta, mitä Suomesta voi löytyä. Olen kuullut, miten täällä pidetään pelaajista huolta. Lisäksi valmennus on hyvää, seura on viime kauden hopeamitalisti ja tiedossa on europelit. Tämä on minulle paras steppi, Ojala iloitsee FC Interin verkkosivuilla.

Myös pelaajan tavoitteet tulevalle kaudelle ovat selvät.

– Olen nähnyt Ilveksessä kahdella kaudella millaista on taistella kärkisijoista. Tulevalla kaudella uskon, että lähdetään kirkastamaan Interin mitalia ja tavoitteena on itselleni ensimmäinen Veikkausliigamitali. Lisäksi ainakin ensimmäisestä europelikierroksesta mennään jatkoon, Ojala linjaa.

vko.07 // 19.2.2020
Lisää uutisia