AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.43 // 1.11.2019

Europaikasta IFK:n kanssa taisteleva Oskari Forsman viikon vieras Veikkausliiga ja Naisten Liiga -podcastissa

Europaikasta IFK:n kanssa taisteleva Oskari Forsman viikon vieras Veikkausliiga ja Naisten Liiga -podcastissa

Oskari Forsman on ollut IFK Mariehamnin selvä ykkösmaalivahti tällä kaudella ja pelannut kauden kaikki ottelut "Grönvittin" maalilla. (Kuva: Juha Tamminen)

IFK Mariehamnissa hyvän kauden pelannut Oskari Forsman avasi ajatusmaailmaansa tämän viikon Veikkausliiga ja Naisten Liiga -podcastissa.

IFK Mariehamn koki keskiviikkona kirvelevän tappion kotikentällään Wiklöf Holding Arenalla eurolopputurnauksen finaalin avausosassa. FC Honka haki saarelta voiton 2-1-lukemin.

Peli ei ole kuitenkaan "Grönvittin" osalta vielä menetetty. Lopputurnauksen finaalin toinen osa pelataan sunnuntaina 3.11. klo 13 alkaen Tapiolassa, ja vierailla on vielä kaikki saumat edetä ensi vuonna pelattaviin Eurooppa-liigan karsintoihin.

IFK:n ylivoimainen ykkösmaalivahti Oskari Forsman vieraili perjantaina Suplan Veikkausliiga ja Naisten Liiga -podcastissa ja perkasi keskiviikon ottelua. 31-vuotias porilaisveskari alleviivasi, missä IFK:n täytyy petrata, jos se aikoo saada tarvittavan tuloksen Espoosta sunnuntaina.

Sunnuntain elintärkeän ottelun lisäksi muita aiheita ovat muun muassa IFK:n päävalmentajan Peter Lundbergin ja kapteeni Daniel Sjölundin jäähyväiset, Forsmanin tuore jatkosopimus ja tavoitteet sekä Forsmanin entisen seuran TPS:n paluu Veikkausliigaan kaudeksi 2020.

Tuoreen jakson voit kuunnella alta olevan linkin kautta.

Lisää uutisia