AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.43 // 30.10.2019

"Tärkein keskikentän palanen" - Saxman ja KuPS jatkosopimukseen

"Tärkein keskikentän palanen" - Saxman ja KuPS jatkosopimukseen

Ville Saxmanilla on alla hieno kausi. (Kuva: Juha Tamminen)

Kuopion Palloseura on solminut merkittävän jatkosopimuksen seuraavaa pelikautta 2020 varten. Keskikenttäpelaaja Ville Saxman jatkaa ensi kaudella kuopiolaisseurassa yhden vuoden mittaisella jatkosopimuksella.

Saxmanille itselleen päätös jatkosta oli lopulta hyvin helppo.

- Fiilikset ovat nyt tosi hyvät. Pelikausi oli todella hieno ja kesän ja syksyn aikana vahvistui fiilis haluta jatkaa omaa jalkapallouraa ja jatkaa nimenomaan täällä Kuopiossa. Meininki oli kauden aikana aivan loistavaa ja hienoa ja innolla tässä jo nyt lähdetään tulevaan vuoteen, Saxman iloitsee.

Kokenut keskikenttätaistelija pelasi loistavan sarjakauden 2019 kuopiolaisjoukkueen riveissä. Saxman pelasi 25 liigaottelua tehden kuusi liigamaalia, joka on pelaajan oma uusi kausikohtainen maalintekoennätys. Ville valittiin Veikkausliigassa syyskuun parhaaksi pelaajaksi.

- Kyllä tämä oli oman peliurani paras kausi. Paljon tuli sellaisia merkkipaaluja saavutettua, joita ei ole ennen tullut, Saxman toteaa.

Hän toimii kuopiolaisseuran läheisen yhteistyökumppanin Offsetpaino L.Tuovinen Ky:n kummipelaajana. Yhteensä 268 Veikkausliigaottelua pelanneella Saxmanilla tulee olemaan erittäin iso rooli ensi kaudenkin kokoonpanossa.

- Ville on osoittanut kolmen KuPS-vuotensa aikana oman tärkeytensä. Hän on tärkein palanen joukkueen keskikentällä, jonka ympärille me voimme rakentaa erilaisia variaatioita. Ville on monipuolinen pelaaja ja sarjan parhaita pukukoppipelaajia. Hän näyttää omalla esimerkillään nuoremmille pelaajille mallia siitä, mitä Veikkausliiga vaatii.

- Päävalmentaja Arne Erlandsenin ja minun mielestäni Ville on tärkein keskikentän palanen, Kuopion Palloseuran valmentaja Pasi Tuutti toteaa.

Lähde: KuPS:n tiedote
Lisää uutisia