AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.43 // 30.10.2019

Lundberg: "Olemme edelleen mukana taistelussa"

Lundberg: "Olemme edelleen mukana taistelussa"

Honka oli nukasti IFK:ta edellä keskiviikkona. (Kuva: Juha Tamminen)

IFK Mariehamn joutui taipumaan Veikkausliigan lopputurnauksen finaalin avausosassa keskiviikkona kotonaan FC Hongalle maalein 1-2.

IFK:lla oli alla viikon sisään kaksi 120-minuuttista ottelua ja tähän nähden päävalmentaja Peter Lundbergin mukaan esitys oli kelpo luokkaa.

- Hyvä peli, kova intensiteetti kaikkiaan. Meillä on kova viikko takana ja siihen nähden tämä oli meiltä hyvää pelaamista, Lundberg kehui.

Hiukan Lundbergia jäi kaivelemaan Hongan pääsy jo kahden maalin johtoon avausjaksolla, joskin IFK kavensi nopeasti Amos Ekhalien rangaistuspotkulla. Takaa-ajo ei tuottanut tulosta ja toinen jakso jäi maalittomaksi.

- Toinen jakso aaltoili vähän puolelta toiselle. Honka ehkä vähän hallitsi, mutta meilläkin oli paikkamme tehdä 2-2-tasoitus.

- Kova tulos meidän kannaltamme, mutta toinen osa on vielä pelaamatta ja olemme edelleen mukana taistelussa, "Lundis" vakuutti.


FC Honka – IFK Mariehamn sunnuntaina 3.10. klo 13.00 Tapiolan Urheilupuistossa. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruutu-palvelun kautta.

Lähde: IFK TV
Lisää uutisia