FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.43 // 28.10.2019

HJK:n Koskela summasi pettymyksen: ”Vähän tuossa meidän koko kauden kuva”

HJK:n Koskela summasi pettymyksen: ”Vähän tuossa meidän koko kauden kuva”

Toni Koskelan ensimmäinen kausi HJK:n päävalmentajan päättyi pettymykseen. (Kuva: Juha Tamminen)

HJK:n vaikea kausi päättyi pettymykseen sunnuntaina, kun IFK Mariehamn vei 2-1-voiton Veikkausliigan lopputurnauksen ottelussa.

HJK meni johtoon ottelun 16. minuutilla William Parran upealla kaukolaukauksella. Mariehamn tuli kuitenkin tasoihin Aristote Mboman maalilla, kun ottelua oli takana 68 minuuttia. IFK Mariehamnin sankariksi nousi 110. minuutilla hollantilainen toppari Rick Ketting, joka iski kulmapotkun jälkitilanteesta paluupallon maaliin.

HJK:lla oli omat paikkansa ratkaista ottelu. Evans Mensah ja Eetu Vertainen kolisuttelivat tolppia.

Klubin päävalmentaja Toni Koskela oli luonnollisesti pettynyt, kun helsinkiläisten kausi päättyi.

- Peli oli kahden väsyneen joukkueen peli. Vähän tuossa meidän koko kauden kuva. Meillä oli toisella jaksolla paikat naulata peli. Silloin, kun ei kulje niin ei mikään oikein onnistu, niin kuin sanottu päällimmäisenä on iso pettymys, Koskela totesi ottelun lehdistötilaisuudessa.

HJK jäi ilman paikkaa eurokenttien peleihin ensi kaudella. IFK Mariehamn kohtaa Veikkausliigan lopputurnauksen kaksiosaisessa finaalissa FC Hongan. Otteluparin voittaja saa paikan Eurooppa-liigan karsintaan ensi kaudella.

IFK Mariehamn - FC Honka keskiviikkona 30.10. klo 18.30 Wiklöf Holding Areenalla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruutu-palvelun kautta.

Lisää uutisia