FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.43 // 28.10.2019

Antonio Reguero vartioi jatkossa HJK:n maalia

Antonio Reguero vartioi jatkossa HJK:n maalia

Antonio Reguero teki HJK:n kanssa yksivuotisen sopimuksen. (Kuva: Juha Tamminen)

Espanjalaismaalivahti Antonio Reguero siirtyy RoPS:sta HJK:hon.

HJK ilmoitti maanantaina tehneensä 37-vuotiaan Regueron kanssa yksivuotisen sopimuksen. Real Madridissa uransa aloittanut Reguero on pelannut kotimaassaan Espanjassa Segunda División B:ssä ja Skotlannissa Valioliigassa ja Mestaruussarjassa. RoPS:n maalia Reguero vartioi kaudesta 2016 alkaen.

– Reguero on todistanut olevansa sarjan parhaita maalivahteja. Hyvän torjuntatyöskentelyn lisäksi vahvuuksiin kuuluu jalalla pelaaminen. Reguero tuo joukkueeseen mukanaan myös tarvittavaa kokemusta ja johtajuutta, HJK:n urheilu- ja kehitysjohtaja Miika Takkula kommentoi seuran verkkosivuilla.

Lisää uutisia